Bewertungen von KAI Sushi Leiderdorp

Neue Beurteilungen

5.0
Simone
Gestern

Super lekkere sushi en poke bowls! En super personeel. Echt een aanrader!!

-
16 Mai 2022
Linda Bovenlander
16 Mai 2022

17:15 besteld en 18:30 aan tafel. Bezorger vriendelijk, eten subliem!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
15 Mai 2022

Heerlijke verse sushi, mooie en verfijnde smaken.

La
14 Mai 2022
Joey de bruin
14 Mai 2022
K. Duijzings
13 Mai 2022

Goede kwaliteit, en on time bezorging. Maar moet niet veel duurder worden, is op de grens.

Brenda
11 Mai 2022

Genoten, aanrader. Vers en smaakvol

Anoniem
10 Mai 2022

Ik kreeg er een rode roos bij omdat het moederdag was 😍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel en monique
10 Mai 2022

In het vervolg niet op alle sushi de hete poeder doen als je een box besteld

Andrea Möller
9 Mai 2022

Ondanks de drukte met moederdag de bestelling op tijd bezorgd, inclusief een roos, heel attent. Een item was op en hiervoor iets anders heerlijks ontvangen met extra portie garnalen erbij. Alles was weer heerlijk vers en smaakvol.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
9 Mai 2022

Zolang Kai sushi bestaat, komt er geen andere sushi in huis.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tingue
8 Mai 2022

De beste sushi! Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Ringenier
7 Mai 2022

Overheerlijke verse sushi. Dit keer de Celebration box gewonnen! Was super goed verzorgd. Ook wat wij erbij besteld hadden was heerlijk! Iets later bezorgd als gepland.

SB
7 Mai 2022

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger die het eten kwam brengen, heel snel. Voor herhaling vatbaar!

Carla
6 Mai 2022

Goed verzorgd, mooi opgemaakte school en heel erg lekker.

S
6 Mai 2022

Goed

M. Zandbergen
6 Mai 2022

Heerlijke sushi!

Ciska Mulder
5 Mai 2022

Het wordt altijd vers voor je klaargemaakt. Heerlijk

Joyce
5 Mai 2022

prima kwaliteit, vers en goed van smaak

Anoniem
4 Mai 2022
D binnendijk
3 Mai 2022

Was weer top

René
2 Mai 2022

Zoals altijd weer top!

Mevrouw
1 Mai 2022

Voor de 1e keer besteld en het smaakte erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mike
1 Mai 2022

Altijd op tijd en super lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danielle
1 Mai 2022

Erg lekkere en verse sushi. De bezorging kon niet op de tijd die ik had aangegeven. Maar daarover netjes gebeld of het iets later mocht. Top.

Tamara
30 April 2022

Heerlijke goede sushi en service. Top!

Marielle
30 April 2022

Lekkere sushi, supervriendelijke bediening. Afhalen ook makkelijk door voldoende parkeergelegenheid.

Marja
29 April 2022

Heerlijk gegeten. Super vers

N.
27 April 2022

Zo doorgaan!

Sandra B
23 April 2022

Het was weer heerlijk en een presentje gekregen. Thanks

Jenine Timmers
21 April 2022

Supervers!

Valérie
21 April 2022

We blijven terugkomen voor de lekkere sushi

Dennis
18 April 2022

Altijd lekker eten bij Kai 😄

Tingue
18 April 2022

Altijd goed en lekker! Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MJ Cornet
17 April 2022

We hebben weer heerlijk gegeten van de sushi!! Top kwaliteit!!!

Willem
17 April 2022
Robert
17 April 2022

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar!

Agnetha
16 April 2022

Heerlijke sushi, echt zitten smullen. Wat mij betreft de beste van Leiderdorp e.o.

Rieneke
14 April 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers en heerlijk van smaak!

Lef
14 April 2022

heerlijke sushi, wel wat lang wachten, maar we hebben gesmuld!

Sandra
13 April 2022

Lekker gegeten, fijn dat ze de sausjes apart doen (hadden we gevraagd).

RPN
13 April 2022

Heerlijke sushi, goede prijs en geweldig dat je met een party box toch nog mag kiezen welke sushi erin komen.

De Graaf
13 April 2022

Heerlijk verse sushi!

Caroline
13 April 2022

Erg lekkere poke bowl....

Pieter
12 April 2022

Heerlijk vers, gaan we vaker doen!

Linda Bovenlander
12 April 2022

Zoals altijd is het eten heerlijk en de bezorging bijna op tijd en heel vriendelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

May
11 April 2022

Meerdere sushi tenten geprobeerd in Leiden en Leiderdorp maar deze blijft echt nummer 1. Je proeft dat de sushi vers is en personeel klonk erg vriendelijk.

Divera
10 April 2022

Heerlijke pokebowl! Makkelijk kunnen bestellen. Gaan we vaker doen 😊 Had op website aangegeven, geen houten stokjes, zaten er toch bij. Enige minpuntje

Rijpwetering
10 April 2022

Heerlijk! Altijd goed, +10 voor de lieve/leuke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jack
10 April 2022

was heeeeeerlijk!!! en bezorging op op tijd.....prima, to de volgende keer....

Marie
9 April 2022

Het was weer fantastisch, een echte traktatie

Sas
9 April 2022

Sushi was weer zo vers en overheerlijk!

Jan
9 April 2022

Geen woorden voor, zo lekker was het weer.

Rutger
9 April 2022
Eva
8 April 2022

Goede kwaliteit

Linda
8 April 2022

Heerlijk gegeten en goed verzorgd!

Esther Macpherson
5 April 2022

De salmon bowl was heerlijk. Vers en smaakvol. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Martine
5 April 2022

Poke bowl, aanrader!! Echt super goed. Snelle bezorging.

Charley
4 April 2022

Het eten was weer heerlijk, vers en goede kwaliteit. Bezorging was bijna 15 minuten te laat, maar wel vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stephanie
3 April 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Complimenten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
3 April 2022

Heerlijke sushi gegeten en n grote bak edamame boontjes

Ties
2 April 2022

Bezorging duurt veel te lang

Mike
2 April 2022
Gaby
2 April 2022

Nu al 3x hier besteld, heerlijke verse sushi! Onze nieuwe favoriet

J
2 April 2022
Anoniem
1 April 2022

Zoals altijd, top kwaliteit! Echt de beste sushi van Leiderdorp.

Angela
1 April 2022

Het eten was weer top. Bezorging aan de late kant, maar dat maakte het eten weer goed.

Elstgeest
1 April 2022

Wijzigingen in een bestelling is geen probleem. Top service

Jan
28 MĂ€rz 2022

De sushi is zo ontzettend lekker dat we nooit meer ergens anders vandaan hoeven.

Willem
26 MĂ€rz 2022
J van Dijk
26 MĂ€rz 2022

Pittig is echt wel pittig daar moet je van houden.verder lekker en compleet

Aniet marcelis
26 MĂ€rz 2022

Het was weer heerlijk genoten , bezorging ook vriendelijk en altijd op tijd , Tot de volgende keer

Linda
22 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en bezorging en verzorging helemaal goed

Robin Barends
20 MĂ€rz 2022

Echt top! Eerder heb ik wel eens bij andere zaken sushi besteld maar deze vielen eigenlijk een beetje tegen. Na een tijd geen sushi te hebben gegeten gaf ik t toch weer een kans bij KAI Sushi. Sushi buiten de deur eten vind ik leuk, maar vandaag wilde ik liever lekker rustig thuis blijven. Hier heb ik zeker geen spijt van gekregen. De sushi was vers en was erg lekker! De bezorging was netjes op tijd en ook nog een top service dat er een gerecht veranderd kon worden van smaak. Met deze ervaring ben ik erg tevreden op KAI Sushi!

Danielle
20 MĂ€rz 2022

Alles was super lekker! Alleen geen zout op de Edamame boontjes :( (waarschijnlijk vergeten) Maar voor de rest heerlijk! Wij zijn fan!

Sandra Heemskerk
20 MĂ€rz 2022

Super! Bedankt lekker gegeten

Remon
19 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi, goede service. Bezorging wat langer maar je krijgt zeker waar voor je geld!!

Arjan Tilborg
19 MĂ€rz 2022

Wederom helemaal top. Smaken geweldig, vers, strak gerold, sushi klaar toen ik het kwam ophalen (en dat in het weekend om 1815u!). Ga nergens anders nog sushi halen dan bij Kai!

Jan
13 MĂ€rz 2022

Was weer fantastisch lekkere sushi.

J.Werner
13 MĂ€rz 2022

Ben het gaan halen ,was zoeken waar de ingang is. Alles op de afgesproken tijd klaar en we hebben ervan genoten

Rick Vincenten
13 MĂ€rz 2022

Eerlijk is eerlijk, je moet even geduld hebben maar het eten is fantastisch!

Greta Smit
12 MĂ€rz 2022

Voor het eerst Sushi besteld en het was een top ervaring, heerlijk vers, perfect van smaak.

Agnetha
11 MĂ€rz 2022

Heerlijk!!

Mandy Arnst
10 MĂ€rz 2022
Marijke
9 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten!

Demi Leihitu
9 MĂ€rz 2022

Heerlijke poke bowl alleen waren de gember, wasabi en sojasaus niet bij de bestelling gedaan! Verder top!!

Wendy
6 MĂ€rz 2022

In 1 woord: fantastisch!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
5 MĂ€rz 2022

Heerlijke pokebowl. Er was er Ă©Ă©n vergeten mee te geven. Als compensatie kregen we heerlijke garnalen erbij. Service 👍

Michel
5 MĂ€rz 2022

Sushi is super vers en lekker. Tot nu toe 1 van de betere die ik heb gehad.

Odylle graafland
4 MĂ€rz 2022

Erg vers

EdwinR
3 MĂ€rz 2022

Ook deze keer weer op tijd en met maaltijd van goede constante kwaliteit. Bedankt!

Leonie
3 MĂ€rz 2022

Goed, Lekker, vers. Wel redelijk aan de prijs

Paul Schoneveld
1 MĂ€rz 2022
Jeroen
28 Februar 2022

Beste Sushi! Weer heerlijk gegeten.

ten Dam
27 Februar 2022

De snack mix had iets warmer mogen zijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Valerie
26 Februar 2022

Ontzettend lekkere sushi.

Maxime van Iterson
25 Februar 2022

De sushi was ergens verderop bezorgd bij buren. Die dacht dat 1 van de kinderen besteld had en had het aangenomen. Even later bracht ze het bij ons. En kon ik eindelijk eten. Erg slordig. Was toch een ander huisnummer

Joey de Bruin
24 Februar 2022
Debora
23 Februar 2022

Ontzettend lekker en vers!

Sandra
22 Februar 2022

Prima bezorging, lekker eten en leuke actie :)

Arjan
22 Februar 2022

Deze keer een vegabox besteld en weer stelt Kai ons niet teleur. Geweldige sushi, volle smaak, verse producten. Waarom ooit nog ergens anders bestellen als de kwaliteit bij Kai 10x beter is dan bij al die ketens voor nog minder geld ook!

Cornet
21 Februar 2022
Anoniem
21 Februar 2022

De sushi is echt heerlijk. De organisatie/planning verdient echt meer aandacht, een half uur moeten wachten bij het ophalen van de bes

Willem
20 Februar 2022

Eten is top ..bezorging kan beter ..45min te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk
20 Februar 2022

Was weer ontzettend lekker!

Elstgeest
17 Februar 2022
Reinier
17 Februar 2022

Superlekker!

Bas
17 Februar 2022

Top werk, erg lekker!

Liz
16 Februar 2022
Linda Bovenlander
16 Februar 2022

Ik had besteld om tussen 18:15/18:30 te eten, pcies op tijd geweldig. De gefrituurde garnalen waren bijna koud maar de rest was echt weer heerlijk. vandaag krijgen jullie een dikke 8.5!!!!

Marlies
15 Februar 2022
Denise
15 Februar 2022
Jornt Kramers
14 Februar 2022

Was zoals altijd erg vers en mega lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
14 Februar 2022

Zoals we intussen gewend zijn, ontzettend lekkere sushi. Kai belde even om te laten weten dat het een kwartiertje laten zou kunnen worden en of dat een probleem was. Kijk DAT is service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L.J.W.E. Brand
13 Februar 2022

De kwaliteit is prima. De bezorging liep wat vertraging op, mogelijk a.g.v. een onderbezetting bij het personeel?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
13 Februar 2022
Bianca
13 Februar 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushi!

De Groot
10 Februar 2022

Sushi was lekker..... Iets later dan gekozen bezorgtijd

Amy
10 Februar 2022

Weer heerlijke sushi gegeten. Goede kwaliteit en super vers.

Fleur
9 Februar 2022

Heerlijke verse poke bowls en sushi. Vriendelijke en snelle bezorging.

Sandra
9 Februar 2022

Goede hoeveelheid, goede hoeveelheid vis, snel klaar

Elstgeest
9 Februar 2022
Yolanda
9 Februar 2022
Priscilla
8 Februar 2022

Net als altijd , toppie !

Dorus
7 Februar 2022

Beste Sushi in leiderdorp Leiden en omgeving!!!!!!!

Alrac
5 Februar 2022

Erg lekker.

RB
4 Februar 2022
NK
3 Februar 2022

Niets veranderen en kwaliteit houden voor vele jaren

Mandy de Boer
29 Januar 2022

50 min te laat bezorgd. En daardoor ons warme eten koud! De sushi was wel lekker

An
29 Januar 2022

Heerlijk gegeten. Met zorg gemaakt en leuk gepresenteerd. Goede temperatuur ook! Puntje van aandacht was dat ik al om 15.30 uur had besteld en de bestelling later bezorgd werd dan ik had gevraagd. Maar alsnog heerlijk gegeten!

Robert
28 Januar 2022

Voor de tweede keer een box besteld en wederom heerlijk!

Brigitte
28 Januar 2022

De superverse & crispy sushi van KAI zijn een aanrader. Keurige bezorging. Ik ben fan!

Kim
27 Januar 2022

Sushi was echt uitmuntend! Wat heerlijk. Niet te strak gerold en vers! Bezorging anderhalf uur op een woensdag vind ik wel echt lang. Zeker omdat je daarvan geen indicatie hebt.

Julia den Heijer
25 Januar 2022

Heerlijke sushi, voor de derde keer besteld. Wat zijn die specialrolls toch lekker!

Simone
25 Januar 2022

Helemaal top. Lekker vers.

Jan
24 Januar 2022

Zoals we onderhand gewend zijn, fantastisch lekkere sushi en ook de poke bowls vielen in de smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ji
24 Januar 2022

Eigelijk de hoop op kwalitatieve sushi in Leiden/Leiderdorp opgegeven. Kai sushi geprobeerd en boven verwachting lekker. Keep up the good work!!

Sandra
24 Januar 2022

Al heel wat sushi gegeten en dit is echt heel lekker. Wij komen zeker terug!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J van Dijk
23 Januar 2022

Erg lekker rollen zacht van structuur en stevige rollen

Esther
23 Januar 2022
vd Burg
23 Januar 2022

Het was weer heerlijk

Steven
22 Januar 2022
Nicole
22 Januar 2022

Heerlijke vers bereide sushi. Een culinaire aanwinst voor Leiderdorp.

Jack de Graaf
22 Januar 2022

T was weer heeeerlijk....👍👍👍

Martin
21 Januar 2022

Mooi, lekker, vers en niet te duur

Merel
19 Januar 2022

Zalige sushi!

Marie
18 Januar 2022

De poké bowl was weer geweldig !

Linda Bovenlander
16 Januar 2022

Geweldig weer. Lekker optijd. En de sushi alsof er een engeltje over m'n tong.... Bezorgster erg vriendelijk. En nog erg bedankt voor de korting. Tot volgende keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Baart
16 Januar 2022
Ahmet
16 Januar 2022

Erg lekkere sushi; vooral de Phoenix rol is wat ons betreft een aanrader!

Ringenier
16 Januar 2022

Eten kan niet beter, bezorging 1 uur en 15 minuten is wel erg lang

Inge maessen
15 Januar 2022
KWL
14 Januar 2022

Echt de #1 sushi van leiderdorp! Voor deze kwaliteit kunnen ze gemakkelijk het dubbele vragen 😋

Badia
13 Januar 2022

Super Lekker!

Mieke
13 Januar 2022

Lekkere sushi! Proefde alsof het net vers gemaakt was en goed op smaak. Aanrader!

Rudy
9 Januar 2022

Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar was het wachten zeker waard

Antwort von KAI Sushi

Hi Rudy, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

CA
9 Januar 2022

Heerlijk!

John Cornelisse
8 Januar 2022

Zo lekkere sushi. Heel vers en zo lekker. Ik bestel nergens anders meer

Antwort von KAI Sushi

Hi John, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Kelly
8 Januar 2022

Mega lekkere sushi. Smaakte super lekker en vers. Alles was lekker en de bezorging binnen een uur, zelfs op zaterdag. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Antwort von KAI Sushi

Hi Kelly, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Martine
8 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Gaan we zeker nog eens doen.

Antwort von KAI Sushi

Hi Martine, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Linda Bovenlander
8 Januar 2022

Ik heb op vrijdag 7 jan.2022 om 08:48 een bestelling geplaatst om tussen 1815/18:30uur te laten bezorgen. omdat je ermee adverteert dat je op tijd moet bestellen om de versheid te behouden. Maar ik heb toch moeten bellen... en een momentje moest wachtten. dat momentje duurde en duurde dus opgehangen en opnieuw gebeld! excuus! eten zou er binnen 5 minuten zijn was klaar werd er gezegd. Na ruim 20 minuten werd de sushi dan eindelijk gebracht.... (terwijl restaurant op 5 minuten afstand van mijn flat is) alleen een sorry voor late brengen en eet smakelijk. Mijn partner besteld regelmatig bij jullie, heeft dit nog nooit gehad. Ik ben er niet tevreden mee!

Antwort von KAI Sushi

Beste Linda, dank voor uw beoordeling. Het was gisteren onverwachts erg druk. Hoewel de wachttijden op vrijdag, zaterdag en zondag wat langer zijn is het zeker niet de bedoeling dat u zo lang moest wachten op uw bestelling. Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij nemen zsm contact met u op. Met vriendelijke groet, Team KAI sushi

Willem
8 Januar 2022
Janny
7 Januar 2022

Heerlijke sushi

Antwort von KAI Sushi

Hi Janny, bedankt voor uw beoordeling. :) Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Rob
7 Januar 2022
Elstgeest
5 Januar 2022

Aardige bezorger. Heerlijk gegeten. Echt top!

Martin
4 Januar 2022

Mooi opgemaakt en sushi is goed op smaak. 👍

Antwort von KAI Sushi

Hi Martin, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Wendy
2 Januar 2021
Amy
2 Januar 2021

Echt hele goeie sushi! Wij hebben al bij meerdere restaurants besteld maar nog niet eerder deze goede kwaliteit en smaak gehad. Dikke aanrader!

Antwort von KAI Sushi

Hi Amy, bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Hier doen we het voor :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

P Hogenbirk
2 Januar 2021
Willem
1 Januar 2021

Kwaliteit sushi goed. Bezorging ruim 40 minuten te laat

Jan
1 Januar 2021

18:00 ophalen, bestelling was bijna klaar, 18:10 weer buiten met heerlijke verse Sushi. Probeer de klant ervaring op hoog nivo te houden in 2022.

Brussee
1 Januar 2021

Heerlijk gegeten!

Tineke Keereweer
31 Dezember 2021

Heerlijke sushi

Bart vd Hoek
31 Dezember 2021

Top!

Bob
31 Dezember 2021

Top smaak en genoeg variatie. Pokebowl en sushi besteld ;Aanrader!

Astrid Jansen
29 Dezember 2021
Willem de Haas
27 Dezember 2021

goede verse sushi, blijf dit niveau aanhouden, dan is het een blijvertje.

SH
26 Dezember 2021
Riny
25 Dezember 2021

Super lekkere en verse sushi. Keurig bezorgd. En voor de kerst nog een extra attentie erbij. Heel erg bedankt. We hebben ervan genoten

Piet van Gelderen
25 Dezember 2021

Uw dienstverlening en een geweldige kwaliteit van de sushi’s kunnen niet beter! We hebben er weer van genoten. Ik heb uw bedrijf al bij veel mensen aanbevolen

Youssef
23 Dezember 2021

Was hartstikke lekker en nog snel ook!

Rosanne Huizer
22 Dezember 2021

Wat een verrassing!! Echt ontzettend lekker gegeten!! Goede kwaliteit, en alles heerlijk vers! Wat een aanwinst voor het dorp! Wij komen zeker veel vaker terug!!

Clemens
22 Dezember 2021

Was heerlijk, voor herharling vatbaar!

Linda
21 Dezember 2021

Heerlijke sushi!

⚠ Migratie bestelsite ⚠
21 Dezember 2021

Alle beoordelingen hieronder zijn geplaatst op ons oude bestelsite https://kaisushi.cashdesk.nl en zijn hierheen overgezet met datum 1 december. Met ons nieuwe systeem hopen wij u nog betere service te kunnen bieden! Team KAI Sushi

Antwort von KAI Sushi

Jan
1 Dezember 2021

We hebben hier nu al zo'n 5 of 6x besteld en de sushi blijft fantastisch lekker. Wij smullen iedere x weer. Er was een probleempje met de spaarkaart en ik werd direct terug gebeld en de zaak werd direct rechtgezet en meer. Top hoor!!!

Sebastian
1 Dezember 2021

HĂ©Ă©rlijke sushi

Richard
1 Dezember 2021
Belina
1 Dezember 2021
J.E.
1 Dezember 2021
Brigitte
1 Dezember 2021
Susan
1 Dezember 2021
Willem-Peter
1 Dezember 2021
Emile
1 Dezember 2021
Jonno
1 Dezember 2021
Ruud
1 Dezember 2021
Anneke
1 Dezember 2021

Precies op tijd bezorgd en echt super lekker!!

Jan
1 Dezember 2021

De sushi is echt geweldig lekker. 1 verbeterpuntje: de sushi zit soms zo strak tegen elkaar dat er vaak 1 uit elkaar valt bij het pakken. Ik kom ZEKER weer terug om te bestellen.

Samantha
1 Dezember 2021
Eva
1 Dezember 2021

Kai Sushi levert echt top kwaliteit! Wij bestelden onze sushi eerst elders, maar sinds we Kai Sushi hebben geprobeerd is dat onze vaste plek geworden. Kai maakt sushi van super kwaliteit en heerlijk vers, maar ook is de opmaak heel mooi en is alles strak en goed verpakt. Hierdoor genieten wij enorm! Wij zijn heel erg tevreden! 😃👍

Angelique
1 Dezember 2021

Heerlijke sushi en ook de poke bowls waren lekker. Goed en netjes verzorgd.

Sandra
1 Dezember 2021
Miriam
1 Dezember 2021
Wendy
1 Dezember 2021

Sushi was heerlijk. Bezorging niet goed gegaan, op verkeerde adres bezorgd.

Astrid
1 Dezember 2021
B
1 Dezember 2021

Ik vond de soya saus wat karig graag extra flesje erbij

DENNIS
1 Dezember 2021

Supppppppppppperrrrrrrrr

Liesbeth
1 Dezember 2021
Monika
1 Dezember 2021

De lekkerste sushi van Leiderdorp! We bestellen hier regelmatig en altijd tevreden.

Susanne
1 Dezember 2021

De sushi was heerlijk vers en de hapjes warm bij het bezorgen, top!

Julia
1 Dezember 2021

Heerlijke sushi en top service !!

Dirk
1 Dezember 2021

Was echt heel erg lekker! Gaan we vaker doen!

A.H.
1 Dezember 2021
Belinda
1 Dezember 2021

Super lekkere sushi en poke bowls! Het eten is altijd vers en erg mooi opgemaakt. Echt een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Bij mij staat hij met stip op nummer 1!

Don
1 Dezember 2021
Jacqueline
1 Dezember 2021

Lekkere sushi en prima service! Voor herhaling vatbaar

Ellen
1 Dezember 2021

Heerlijk!! đŸ€©

Piet
1 Dezember 2021

Zoals altijd weer een prima kwaliteit sushi gegeten. Super vers en Mooi opgemaakt op schaal. Tijdige en correcte bezorging

Mariam
1 Dezember 2021

Het eten is altijd geordend en netjes verpakt. De sushi is hier super delicious en wordt altijd snel bezorgd door hele vriendelijke, aardige mensen.

J.
1 Dezember 2021

Erg vers en lekker!

Petra
1 Dezember 2021
Martine
1 Dezember 2021

Goede service, super sushi!!!

Nancy
1 Dezember 2021
Jeanine
1 Dezember 2021
Saskia
1 Dezember 2021

Alles was verrukkelijk! Vanwege mijn verjaardag kregen we nog een extra gerecht; dankuwel, ontzettend lief; we hebben gesmuld!

Steven
1 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!

Frederique
1 Dezember 2021

Super!

Suzan
1 Dezember 2021
Dominique
1 Dezember 2021

Verrassend lekkere Pokébowls afgehaald die vers gemaakt werden.

Mielou
1 Dezember 2021

Zalig! super vers en leuke variatie en keuzes. Personeel aan de telefoon en bezorgers zijn erg vriendelijk en service gericht. Kortom ... zeker bestellen!!

Kiki
1 Dezember 2021

Wederom fantastisch gegeten!! Aanrader voor iedereen die van sushi houdt!

Robert
1 Dezember 2021

Samen bestellen met chineese muur is lastig

Piet
1 Dezember 2021

Geweldige kwaliteit van de sushiñ€™s. Supervers in een keurige verpakking. Niet te overtreffen door welk sushibedrijf dan ook. Bezorging was ook op tijd en correct

Jan
1 Dezember 2021

Echt weer heerlijk gegeten. Ik mis alleen de email dat mijn bestelling was ontvangen en dus ook mijn spaarzegels.

Bart
1 Dezember 2021

Heerlijk genoten echte verse sushi!

Bob
1 Dezember 2021

Prima pokebowls besteld en afgehaald. Op de site stond dat je een bevestigingsmail zou krijgen... die hebben we niet gehad.. de bestelling stond gewoon wel op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten, gode prijs kwaliteit verhouding

Shirley
1 Dezember 2021

Hele lekkere sushi. Vriendelijk personeel. Kwaliteit is perfect. Leuke acties. Tot snel.

Franz
1 Dezember 2021

Alles was zo als het moet zijn.

Ari
1 Dezember 2021
Marloes
1 Dezember 2021

Heerlijke verse sushi!!

Bertus
1 Dezember 2021

Voor de 1e keer besteld . Wel goed maar erg duur

Annemiek
1 Dezember 2021
Wendy
1 Dezember 2021
Leo
1 Dezember 2021
Nathalie
1 Dezember 2021
Wim
1 Dezember 2021
Dennis
1 Dezember 2021

Super sushi !!!!

Hay
1 Dezember 2021

verrukkelijke sushi

Ingrid
1 Dezember 2021

Best sushi ever!!! Super gezellige avond door fantastisch eten!

Noëlle
1 Dezember 2021
Chantal
1 Dezember 2021

SUPERRRRRR lekker sushi heerlijk vers AANRADER !!!

Mariam
1 Dezember 2021
Piet
1 Dezember 2021

Overheerlijke sushi, keurig verpakt, snelle en correcte bezorging. Een aanrader voor iedereen die echt wil genieten!

Marieke
1 Dezember 2021

Heerlijk!

Thea
1 Dezember 2021

De smaak is goed..uiteraard warme producten kunnen niet heet afgeleverd worden maar zou warmer kunnenñ€©best wel redelijk tevreden ñ€©zullen dit nog wel eens gaan gebruiken

Sandra
1 Dezember 2021
Jan
1 Dezember 2021

Al heel wat sushi gegeten en dit is echt heel lekker. Wij komen zeker terug.

Marieke
1 Dezember 2021
Lyzet
1 Dezember 2021

Heerlijke sushi en pokebowls. Ziet er goed verzorgd uit. Het zou mooi zijn als jullie ook tofu aan het menu zouden toevoegen.

Marielle
1 Dezember 2021

Ontzettend lekker!

Jonika
1 Dezember 2021

Een van de weinigen die bij ons bezorgd!

John
1 Dezember 2021
Kiki
1 Dezember 2021

Fantastisch gegeten! Echt een aanrader!

Wendy
1 Dezember 2021

Supersushi! We hebben genoten!

Maaike
1 Dezember 2021
Mariia
1 Dezember 2021
Sanne
1 Dezember 2021

Eten was heerlijk, bezorging duurde helaas lang. Nadat we hadden gebeld kwam het snel!

Willem-Peter
1 Dezember 2021
Ingrid
1 Dezember 2021

Helaas waren de warme gerechten lauw. Maar kwaliteit was goed en erg lekker.

Rick
1 Dezember 2021
Charley
1 Dezember 2021

Het was weer heerlijk. Netjes op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

Edwin
1 Dezember 2021

Wij hebben sushi catering laten verzorgen voor ons verjaardagsfeest. Vooraf contact gehad met elkaar om de wensen te bespreken. We vonden het heel fijn dat Kai mee dacht en ideeën aan droeg. Op de avond zelf werd het eten gebracht in een box en binnen no time stond alles uitgestald op mooie zwarte schalen. Het zag er geweldig uit. We waren echt onder de indruk en onze gasten ook! En hoe het eruit zag, zo smaakte het ook. We hebben er van genoten en nagenoeg alles is op gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Kai!

Chantal
1 Dezember 2021

Nadat wij de eerste keer niet tevreden waren, hebben wij afgesproken met de eigenaar voor nog een kans. Nou die hebben zij zeker waar gemaakt. Alles smaakte nu zo lekker vers en je zag dat er nu echt aandacht aan de sushi was besteed. Fijn dat wij deze sushi een nieuwe kans hebben gegeven!

Peter
1 Dezember 2021

Website had niet alles een plaatje, wel werd het duidelijk omschreven

Wim
1 Dezember 2021
Marco
1 Dezember 2021
Danielle
1 Dezember 2021
Kim
1 Dezember 2021
Wim
1 Dezember 2021

was prima en zag er goed verzorgd uit we hebben weer heerlijk gegeten

T.
1 Dezember 2021

Was wer heerlijk is een blijvertje.

John
1 Dezember 2021
Carmwn
1 Dezember 2021

Heerlijke sushi! Door omstandigheden kwam de bestelling later en als verrassing zat er een bak tempura garnalen bij. Heel attent. Carmen