Beoordelingen van KAI Sushi Leiderdorp

Recente recensies

5.0
Caroline
vandaag

lekkere pokebowl

Kim
gisteren

Wij hebben al meerdere keren besteld bij KAI Sushi. We genieten echt van de heerlijke, verse sushi en bijgerechten zoals de gyoza. Ze bieden een hoge kwaliteit. Ook meerdere keren de heerlijke poke bowls besteld. Zeer nette bezorging. Kortom: een echte aanrader.

Willem van.d Ark
31 januari 2023
Jm Olijerhoek
30 januari 2023

Poke bowl bestond uit te harde boontjes te veel rauwe wortel radijsjes niet bewerkt met een zuurtje

Siera
30 januari 2023

Zoals altijd heerlijke sushi, snel en netjes geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron van der wild
29 januari 2023

Keurig op tijd klaar en een verrassend goede kwaliteit

Baukje
29 januari 2023

Zoals altijd weer heerlijk! Bezorging sneller dan de geschatte tijd, dus dat was ook fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Delal Alassady
28 januari 2023

Heerlijke sushi!! Complimenten

Jenny
27 januari 2023

Super vers,heerlijk!

Leendert Herkemij
26 januari 2023

Vers gemaakt en zeer smaakvol! Aanrader!

Huibert Van de putte
25 januari 2023

Prima sushi en warme hapjes!

Astrid Jansen
25 januari 2023
M.
24 januari 2023

Prima sushi, netjes op tijd

Ron van der wild
24 januari 2023

Was super vers en lekker

Lennie
23 januari 2023

Super sushi

Dirk
23 januari 2023
J van Dijk
22 januari 2023

Was weer erg lekker jammer dat de afhaal korting er niet meer is en duurder is geworden.

Marcel
22 januari 2023

Standaard geen wasabi of sojasaus bij de bestelling vind ik raar

Amy
20 januari 2023

Altijd heerlijke sushi. Ik bestel nergens anders meer.

Saskia
20 januari 2023

Genoten van sushi en snack mix, zó vers, zó smullen, helemaal top.

Huiberr
18 januari 2023

Prima poke bowls en lekkere sushi! Snel geleverd. Aanrader

S
18 januari 2023

Heerlijk zoals altijd :)

Harold van Breen
15 januari 2023

Het was weer top! Het eten stond keurig op de afgesproken tijd klaar en was volledig volgens verwachting. Zeker een aanrader.

Belinda van Tongeren
15 januari 2023

De poké bowl was zoals altijd weer heerlijk. Kai Sushi levert constante hoge kwaliteit.

Manon koreman
15 januari 2023
Graafland
14 januari 2023

Erg goed eten, voor goede prijs

Martin ho
12 januari 2023
Lennie
10 januari 2023

Complimenten, super heerlijke en verse sushi !!

Janny
8 januari 2023
Liz
7 januari 2023
Carmen
5 januari 2023

Was weer top

Stephan
5 januari 2023

Zeer lekkere sushi. Volgens mij heerlijk vers gemaakt. Dat proef je. De gerechten en ook de verpakking zien er mooi uit. Het oog wil ook wat.

Angela
3 januari 2023

Sinds kort ook de pokebowl ontdekt. Wat een feestje om dat te mogen eten. Alles heerlijk vers

Anoniem
1 januari 2022
Van Leeuwen
31 december 2022
Fleur
30 december 2022

Heerlijke sushi. Vers, snel en goed bereid en mooi opgemaakt. Top.

Joyce
30 december 2022

Altijd super vers en vriendelijk geholpen

M. Bruin
30 december 2022

Lekkerste sushi die we ooit gegeten hebben!

Sam
28 december 2022

Altijd tevreden

Chen
27 december 2022

Hoge kwaliteit sushi. Een aanrader.

Aukje
26 december 2022

Eindelijk een goede betaalbare sushi in de buurt. Die variatie heeft en porties van 4 stuks ivm 8. Aanrader!

Ursula
26 december 2022

Voor het eerst hier bestel. Wat was het heerlijk en super vers. Hier gaan we zeker vaker wat bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Dirkzwager
25 december 2022

Kai staat voor ons op nummer 1. Geweldig lekker en zeker tot de volgende keer.

Morgan
25 december 2022
Daniellr
24 december 2022

Het was weer super lekker!! Fijne kerstdagen Kai sushi🎄

Carmen
24 december 2022

Was weer top

Arjan
21 december 2022

Zeer tevreden. kwaliteit is super. Wij waren later vanwege drukte onderweg. Toen besloten ze extra kip mee te geven omdat de kip die al klaarstond koud was geworden. Super service!!

Mik
18 december 2022

Iets later dan aangegeven, maar super vriendelijk en 'excuses'

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmen
17 december 2022

Sushi is altijd heerlijk bij jullie. Gisteren een bestelling voor twee personen geplaatst. Helaas zijn wij vannacht allebei ziek geworden enkele tijd na het eten van de sushi.

Esther
16 december 2022

Het eten was lekker. Goede service en snelle bezorging.

Kelly
16 december 2022
Deniece
16 december 2022

Top! Service is super! Bestelling was snel en het eten zag en was waanzinnig! Tot snel!

A.H. ten Dam
11 december 2022
Van Harten
10 december 2022

Was weer heerlijk

Caroline
9 december 2022

Super lekker en vers sushi. We bestellen altijd bij Kai Sushi. Mijn vriend is allergisch voor eieren en bij Kai houden ze hier rekening mee. Ze zijn ze erg attent en zorgvuldig!

Wim Rijsbergen
7 december 2022

De Yakitori Bowl is van hoge kwaliteit ,verse groente ,vlees en rijst Één opmerking op de saus . Ik had Yakitori saus besteld maar er zat een bakje Mayonaise bij Als de volgende keer dit klopt dan een 10

K
3 december 2022
Karin Kruidenier
3 december 2022

Vers, verrassend, heerlijk!

Fleur
3 december 2022

Weer heerlijk gegeten. Top kwaliteit. En zooooo lekker!

A de Koning
27 november 2022

Graag wat meer op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aniet
27 november 2022

Het was weer heerlijk ,

Van Harten
26 november 2022

Het was weer heerlijk

Alice
24 november 2022

Een aanrader! Ontzettend lekker, zo vers en gevarieerd!

Rob van Dijk
21 november 2022

Veel keuze, goede kwaliteit, sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 november 2022
Jan Dirkzwager
20 november 2022

Complimenten dat jullie het kwaliteitsniveau nog steeds super hoog houden want het smaakte weer fantastisch.

Marc Kentstra
19 november 2022

Voor één kleine sushi box duurde de bestelling (1,5 uur) te lang. Hoewel het op zaterdagen erg druk is, vond ik deze wachttijd te extreem.

Siera
19 november 2022

Heerlijke sushi!

Lili
19 november 2022

Ontzettend lekkere sushi, elke keer. Op de vrijdag en zaterdag kan de bezorgtijd wat langer zijn, maar altijd even lekker en netjes wordt het bezorgd. Wanneer er moeilijkheden zijn, wordt er goed mee gedacht.

Astrid Jansen
17 november 2022

Bedankt voor mijn jarige dochter haar “kadootje”, heel attent. Het was weer heerlijk.

Kappert
16 november 2022

Heerlijke sushi. Smakelijke mini-loempia's (met n kick) en yakitori. Aardige bezorger, bezorging duurde wel één uur.

Elise
13 november 2022

goede producten, mooie presentatie en betrouwbare service: altijd genieten

Inge
13 november 2022

Wat een heerlijke verse sushi! Ter plekke bereid, vers en heerlijke smaak!

Noya
13 november 2022

Jullie maken écht de lekkerste sushi van allemaal in de buurt!

Linda
13 november 2022

Lekkere sushi, bezorging volgens afspraak en vriendelijke en attente service

Miriam
12 november 2022

Heerlijke sushi!!!

Jen
11 november 2022

Heerlijk,een verbeterpunt zou zijn meer soyasaus erbij te doen. 3 mini flesjes bij een bestelling van 60,-

Kitty Duijzings
7 november 2022
Marjolein
30 oktober 2022
Rienks
29 oktober 2022
Jenny
28 oktober 2022

Heerlijk vers,was onwijs lekker.

Anja
28 oktober 2022

Het was weer heerlijk!!!

ten Dam
27 oktober 2022

Helaas moest de bestelde bier nabezorgd worden.

Wim
27 oktober 2022

De versheid is top , smaak is bijna niet te beschrijven zo lekker .

Ananda
21 oktober 2022

Was wederom weer erg goed! Deze sushi is kraakvers en zeer goed van smaak, een aanrader!

Rob koreman
16 oktober 2022

Bestellen via de website ging prima en het eten is ook prima. Complimenten !

K van Dijk
16 oktober 2022

Was weer erg lekker miste alleen de zeekraal

Ingrid Mazurel
16 oktober 2022

Was weer heerlijk!

Greet verhage
16 oktober 2022

Heerlijk

Angela Cornelisse
15 oktober 2022

Wat was het weer heerlijk..alles zo vers en lekker. Ook de poke bowl met crispy chicken een groot succes.

Jenny
15 oktober 2022

Heerlijk en super vers.

Sam
15 oktober 2022
Ronald Smeets
14 oktober 2022

Perfecte sushi! Super vers, prima prijs. Sushi bowls op dinsdag ook heel goed!

Monique
14 oktober 2022
Dick
13 oktober 2022

Zo snel mogelijk duurde 1,5 uur, ondanks dat het heel dicht bij was

Jan
9 oktober 2022

De bestelling was weer op tijd en zo ontzettend lekker.

Ocak
9 oktober 2022

Heerlijk verse sushi😋

Marielle
5 oktober 2022

Heerlijke pokebowl!

Greta Smit
1 oktober 2022

Mooi op tijd, super verse gerechten, complimenten.

AM
1 oktober 2022

Heerlijk vers gemaakte sushi. Bijzondere rolls, en alles smaken heerlijk. Een pluspunt, bestelling van edamame kan ook zonder zeezout, heel gezond!

ten Dam
30 september 2022

Heerlijk gegeten

Hartog
26 september 2022

3 kwartier later dan de mail zei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riny Vos
25 september 2022

Was weer super lekker en vers, op tijd bezorgd

D. Oberink
24 september 2022
Melissa
24 september 2022

Vers en op tijd bezorgd. Super!

Rob kasius
24 september 2022
Anoniem
18 september 2022

Heerlijke sushi en prima bezorging. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
17 september 2022

Erg lekker!

Sas
17 september 2022

Zoals altijd heerlijke verse sushi!

Noya
15 september 2022

Kraak vers, zeer goede smaak, wij hebben genoten!

Bianca
15 september 2022

Heerlijk, ik denk dat jullie wel echt de lekkerste sushi hebben.

Joyce
14 september 2022

De beste sushi uit de regio gemaakt door vriendelijk personeel. Echt vers!

Maaike
13 september 2022

Het eten was weer geweldig! Fijn dat de optie wordt geboden om bij online bestellen vanuit duurzaamheidsoogpunt bepaalde zaken niet mee te laten leveren.

Rinske van der Zwart
11 september 2022

Het was weer heerlijk!

Charley
7 september 2022

Zoals iedere keer weer super lekker, vriendelijke en goede bezorging. Altijd een aanrader

Wouter Meijer
5 september 2022

Zonder te informeren was zoet ei vervangen voor tofu. Persoonlijk vind ik zoet ei één van de lekkerste sushi toppings en tofu juist de smerigste. Jammer dat dit gedaan is. Bij het plaatsen van een bestelling laat je je mobiele nummer achter, dus voortaan even bellen als zoet ei vervangen moet worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lot
4 september 2022

Heerlijk en lekker vers!

Brouwr
3 september 2022

Prima sushi!

Kerstin
3 september 2022

Goede kwaliteit sushi voor prima prijs! Super dat je kan aankruisen welke dingen je niet wilt in verband met plastic besparing!

René van Giezen
3 september 2022

Fantastische lekkere sushi en geweldige poke bowl! Aanrader voor iedere liefhebber.

Bas van der Heijden
2 september 2022

Verse sushi! Niet heel spannend en formaat is ook niet enorm. Maar wel beter dan SushiPoint!!’ Warme gerechten lekker maar de loempia’s erg saai.

A.H. ten Dam
1 september 2022

Overheerlijk verse sashimis en goed warme fingerfood gegeten.

W.J.Rijsbergen
1 september 2022

De smaak van de rijst en de verse producten als je dat zoekt dan moet je bij KAI zijn.

Jet
30 augustus 2022

De avocado is heerlijk. Een stuk van de komkommer maki had harde uitgedroogde rijst. De rest is prima en lekker!

Cas
30 augustus 2022
Jasmien
28 augustus 2022

Super snelle service, lieve bezorger. En eerlijk de sushi was heerlijk!!! Vers en mooie presentatie.

Sam
27 augustus 2022

Altijd tevreden !

Sas
25 augustus 2022

Alles was zoals altijd verrukkelijk! Hartelijk bedankt voor de verrassing!

K van Dijk
22 augustus 2022

Was weer super ☺️

Angela
21 augustus 2022

Zoals altijd weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
20 augustus 2022

Heerlijk gegeten! De garnalen sushi was overheerlijk.

Arjan
20 augustus 2022

Zoals altijd perfectie

LL
19 augustus 2022
Coen jutte
19 augustus 2022

Lekkerste sushi ooit volgens mijn vrouw. En ze had gelijk.

Veldhoven
19 augustus 2022

Website uitstekend/ Pokebowl prima kwaliteit en hoeveelheid!/ maar 90 minuten wachten op bestelling is vervelend/ pas na 4 x bellen werd telefoon beantwoord

Riny
18 augustus 2022

Heerlijke sushi, op tijd klaar. We hebben weer genoten

Jan Dirkzwager
18 augustus 2022

Top sushi, zoals iedere keer weer.

Monika
18 augustus 2022

Goede service, aardige mensen en super lekkere sushi!

Wendy
16 augustus 2022

Als altijd: fantastisch!

Sas
16 augustus 2022

Beste poké bowl ooit, zó vers, zó lekker, goede portie; hoera voor poké bowl tuesday!

Hansn
15 augustus 2022

De sushi is fantastisch. Daar zal ik niks over zeggen Maar had voor 60 euro sushi maar het was super weinig toen het op was hadden we nog honger dat is wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelant
14 augustus 2022

Al heel vaak besteld bij Kai. De rolls zien er altijd mooi uit en smaken heerlijk. Ook deze keer weer uitmuntend gegeten. Aandachtspunt blijft de bezorgtijd die zelden minder dan een uur bedraagt. Het is het wachten waard maar je moet geen honger hebben :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debora
14 augustus 2022

Heerlijk vers en ruim op tijd bezorgd!

Mama
13 augustus 2022
Robert
13 augustus 2022

Met recht echt de beste sushi uit de regio. De kwaliteit, opmaak en smaak is zoals gewoonlijk uitzonderlijk.

Liz
11 augustus 2022
Guusje
11 augustus 2022

Was weer heerlijk! Altijd vers en ruim binnen het uur bezorgd. Dankjewel Kai en team!

Anna
10 augustus 2022

Het was weer heerlijk! Het eten stond ook op tijd klaar en ze hadden de opmerking gelezen

Rinske van der Zwart
9 augustus 2022

Pokebowl (dinsdag) was weer heerlijk. Deze houden we erin. Ook de andere sushi is zeker aan te raden. Tot de volgende keer.

Anja
8 augustus 2022

Was weer heerlijk en binnen half uur na bestelling kon ik het al ophalen

Jan Dirkzwager
8 augustus 2022

Ik heb nog geen enkele keer kwaliteitsverlies gezien. Wat een TOP sushi Kai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Rienks
6 augustus 2022
Joyce
6 augustus 2022

Super vers echt kwaliteit! Aardig geholpen en snel klaar

Dennis
5 augustus 2022

Bezorging aan de late kant zonder enig bericht

Cheryl
4 augustus 2022
J van Dijk
31 juli 2022

Optie om geen stokjes er bij te doen

NH
30 juli 2022

Sushi en service zijn top

José van egmond
17 juli 2022

Heerlijke sushi, en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
17 juli 2022

De bestelling kwam na anderhalf uur en telefonisch contact. Gelukkig was het wel weer heerlijk😁!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vinnie
16 juli 2022

Erg lekker

Silvia Frolich
15 juli 2022

Super lekker. Keurig optijd bezorgd 👌🏻

Amiera
14 juli 2022

Goede service!!

Harrie
13 juli 2022

Duurde beetje lang, maar wachten waard. Vers bereid en dat proef je!

C
13 juli 2022

Het was weer erg lekker!

Eline
12 juli 2022

Heerlijk en vers

Fleur
10 juli 2022

Heerlijk sushi. Ziet er ook mooi opgemaakt uit. En wordt snel bezorgd. Helemaal top!

Fleur van den Bos
9 juli 2022

Vers en super lekker

Lotte
9 juli 2022

Heerlijke sushi!!

Ilham
9 juli 2022

Letterlijk altijd als ik hier bestel is het eten top! Je proeft hoe vers alles is, de rijst is niet droog en de bezorgers zijn altijd lief!

Liz
8 juli 2022
Kelly
6 juli 2022

Mega lekkere sushi. Echt genoten, zoals altijd.

Jan
3 juli 2022

Top sushi, zoals altijd.

Jack de Graaf
2 juli 2022

Sushi was heeeeerlijk

Silvia Frolich
1 juli 2022

Zalige sushi

Cornelisse
30 juni 2022

Iedere keer weer een feest om Sushi te eten van Kai. Echt te lekker!

W de Haas
30 juni 2022

Goed, smaakvol,wat er op de site staat krijg je.kwalitatief zeer goed

Anja van Duuren
30 juni 2022

Het was weer geweldig !!! Nu voor de 3e keer besteld en iedereen is elke keer erg enthousiast. Raad het ook iedereen aan

Sophie
28 juni 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging kwam een aantal minuten te laat omdat zij het niet konden vinden. Ondanks de uitgebreide uitleg (en het echt niet ingewikkeld is). Denk dan ook niet dat ze dit hebben gelezen. Ondanks dat was het heerlijk!

Astrid Jansen
28 juni 2022

Nog nooit teleurgesteld door Kai. Altijd goed en lekker.

GD
26 juni 2022

Prima

ten Dam
26 juni 2022
Karin Kruidenier
25 juni 2022

Heerlijke Pokébowl gegeten. Met krokante kip. Alles vers, verzorgd en goed. Prima.

Manon
25 juni 2022

Heerlijke sushi en zeer klantvriendelijk geholpen! Sushi waarvan je proeft dat hij echt net gemaakt is. Dank dat jullie zelfs twee keer op een avond kwamen bezorgen!

Anoniem
24 juni 2022

Heerlijke verse sushi!

Angela
20 juni 2022

Moest dit keer wel heel lang wachten, bijna 2 uur! Kwaliteit was als vanouds prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tal
17 juni 2022

Lekker en vers

Tjerk
15 juni 2022

Heerlijke sushi

Anoniem
15 juni 2022

Ik probeer en durf niet snel ergens ander sushi te bestellen. Maar het was in een woord heerlijk! De sushi was vers en heel smakelijk en werd mooi gepresenteerd. De bezorging liet echter wel iets langer op zich wachten. Maar de sushi heeft het goedgemaakt! Ik bestel hier nog een keer!

Saskia
14 juni 2022

Heerlijke pokebowls, super vers!

Ray
12 juni 2022

Snel, smakelijk en fijne service!

EdwinR
10 juni 2022

Super goede ervaring. Op tijd en erg lekker. Gaan we zeker nogmaals doen.

Arjan
9 juni 2022

Super sushi en ook de fingerfood mogelijkheden maken het tot een compleet geheel! Genoten met een hoofdletter G

Maike
8 juni 2022

Zéér tevreden was erg lekker

Bibi
6 juni 2022

Super goede sushi, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric Wubbels
6 juni 2022

Super lekkere sushi gegeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
6 juni 2022

Erg lekker en snel klaar! Tip; je vraagt je bij de Chinese muur af of je wel goed staat, wellicht iets plaatsen met KAISUSHI en wat reclame binnen.

Sara
5 juni 2022

Ik ga hier vaker bestellen, heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitchel
3 juni 2022
Anoniem
2 juni 2022

Eerste keer hier besteld was ge-wel-dig!

Tatiana
31 mei 2022

Super lekkere bowls! 😍

Mar
31 mei 2022

We bestellen regelmatig, altijd dik in orde en lekker!

Jarno
29 mei 2022

Zoals altijd heerlijk vers en super lekker

Joyce
29 mei 2022

Zoals altijd weer fantastisch.. vers, lekker, op tijd..

Saskia
28 mei 2022

Zo vers, zo lekker, altijd perfect.

Femke Jansen
28 mei 2022

Heerlijke sushi beste die ik tot nu toe heb besteld!

CA
27 mei 2022

Erg lekker! Voor herhaling vatbaar. Bezorging zou iets sneller mogen.

Belinda van Tongeren
27 mei 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Dorus
26 mei 2022

Beste in de omgeving Leiden

Lisette Smeets
25 mei 2022

Heerlijke, verse pokebowl gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Super

ten Dam
24 mei 2022

Heerlijk en warm

Jan Dirkzwager
22 mei 2022

Het klinkt misschien vervelend maar lekkerder sushi hebben wij nog niet gehad.

Titia Boxma
21 mei 2022

Erg lekkere sushi, super vers en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar

Simone
18 mei 2022

Super lekkere sushi en poke bowls! En super personeel. Echt een aanrader!!

-
16 mei 2022
Linda Bovenlander
16 mei 2022

17:15 besteld en 18:30 aan tafel. Bezorger vriendelijk, eten subliem!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
15 mei 2022

Heerlijke verse sushi, mooie en verfijnde smaken.

La
14 mei 2022
Joey de bruin
14 mei 2022
K. Duijzings
13 mei 2022

Goede kwaliteit, en on time bezorging. Maar moet niet veel duurder worden, is op de grens.

Brenda
11 mei 2022

Genoten, aanrader. Vers en smaakvol

Anoniem
10 mei 2022

Ik kreeg er een rode roos bij omdat het moederdag was 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel en monique
10 mei 2022

In het vervolg niet op alle sushi de hete poeder doen als je een box besteld

Andrea Möller
9 mei 2022

Ondanks de drukte met moederdag de bestelling op tijd bezorgd, inclusief een roos, heel attent. Een item was op en hiervoor iets anders heerlijks ontvangen met extra portie garnalen erbij. Alles was weer heerlijk vers en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 mei 2022

Zolang Kai sushi bestaat, komt er geen andere sushi in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tingue
8 mei 2022

De beste sushi! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Ringenier
7 mei 2022

Overheerlijke verse sushi. Dit keer de Celebration box gewonnen! Was super goed verzorgd. Ook wat wij erbij besteld hadden was heerlijk! Iets later bezorgd als gepland.

SB
7 mei 2022

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger die het eten kwam brengen, heel snel. Voor herhaling vatbaar!

Carla
6 mei 2022

Goed verzorgd, mooi opgemaakte school en heel erg lekker.

S
6 mei 2022

Goed

M. Zandbergen
6 mei 2022

Heerlijke sushi!

Ciska Mulder
5 mei 2022

Het wordt altijd vers voor je klaargemaakt. Heerlijk

Joyce
5 mei 2022

prima kwaliteit, vers en goed van smaak

Anoniem
4 mei 2022
D binnendijk
3 mei 2022

Was weer top

René
2 mei 2022

Zoals altijd weer top!

Mevrouw
1 mei 2022

Voor de 1e keer besteld en het smaakte erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mike
1 mei 2022

Altijd op tijd en super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
1 mei 2022

Erg lekkere en verse sushi. De bezorging kon niet op de tijd die ik had aangegeven. Maar daarover netjes gebeld of het iets later mocht. Top.

Tamara
30 april 2022

Heerlijke goede sushi en service. Top!

Marielle
30 april 2022

Lekkere sushi, supervriendelijke bediening. Afhalen ook makkelijk door voldoende parkeergelegenheid.

Marja
29 april 2022

Heerlijk gegeten. Super vers

N.
27 april 2022

Zo doorgaan!

Sandra B
23 april 2022

Het was weer heerlijk en een presentje gekregen. Thanks

Jenine Timmers
21 april 2022

Supervers!

Valérie
21 april 2022

We blijven terugkomen voor de lekkere sushi

Dennis
18 april 2022

Altijd lekker eten bij Kai 😄

Tingue
18 april 2022

Altijd goed en lekker! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ Cornet
17 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten van de sushi!! Top kwaliteit!!!

Willem
17 april 2022
Robert
17 april 2022

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar!

Agnetha
16 april 2022

Heerlijke sushi, echt zitten smullen. Wat mij betreft de beste van Leiderdorp e.o.

Rieneke
14 april 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers en heerlijk van smaak!

Lef
14 april 2022

heerlijke sushi, wel wat lang wachten, maar we hebben gesmuld!

Sandra
13 april 2022

Lekker gegeten, fijn dat ze de sausjes apart doen (hadden we gevraagd).

RPN
13 april 2022

Heerlijke sushi, goede prijs en geweldig dat je met een party box toch nog mag kiezen welke sushi erin komen.

De Graaf
13 april 2022

Heerlijk verse sushi!

Caroline
13 april 2022

Erg lekkere poke bowl....

Pieter
12 april 2022

Heerlijk vers, gaan we vaker doen!

Linda Bovenlander
12 april 2022

Zoals altijd is het eten heerlijk en de bezorging bijna op tijd en heel vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

May
11 april 2022

Meerdere sushi tenten geprobeerd in Leiden en Leiderdorp maar deze blijft echt nummer 1. Je proeft dat de sushi vers is en personeel klonk erg vriendelijk.

Divera
10 april 2022

Heerlijke pokebowl! Makkelijk kunnen bestellen. Gaan we vaker doen 😊 Had op website aangegeven, geen houten stokjes, zaten er toch bij. Enige minpuntje

Rijpwetering
10 april 2022

Heerlijk! Altijd goed, +10 voor de lieve/leuke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
10 april 2022

was heeeeeerlijk!!! en bezorging op op tijd.....prima, to de volgende keer....

Marie
9 april 2022

Het was weer fantastisch, een echte traktatie

Sas
9 april 2022

Sushi was weer zo vers en overheerlijk!

Jan
9 april 2022

Geen woorden voor, zo lekker was het weer.

Rutger
9 april 2022
Eva
8 april 2022

Goede kwaliteit

Linda
8 april 2022

Heerlijk gegeten en goed verzorgd!

Esther Macpherson
5 april 2022

De salmon bowl was heerlijk. Vers en smaakvol. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Martine
5 april 2022

Poke bowl, aanrader!! Echt super goed. Snelle bezorging.

Charley
4 april 2022

Het eten was weer heerlijk, vers en goede kwaliteit. Bezorging was bijna 15 minuten te laat, maar wel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
3 april 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
3 april 2022

Heerlijke sushi gegeten en n grote bak edamame boontjes

Ties
2 april 2022

Bezorging duurt veel te lang

Mike
2 april 2022
Gaby
2 april 2022

Nu al 3x hier besteld, heerlijke verse sushi! Onze nieuwe favoriet

J
2 april 2022
Anoniem
1 april 2022

Zoals altijd, top kwaliteit! Echt de beste sushi van Leiderdorp.

Angela
1 april 2022

Het eten was weer top. Bezorging aan de late kant, maar dat maakte het eten weer goed.

Elstgeest
1 april 2022

Wijzigingen in een bestelling is geen probleem. Top service

Jan
28 maart 2022

De sushi is zo ontzettend lekker dat we nooit meer ergens anders vandaan hoeven.

Willem
26 maart 2022
J van Dijk
26 maart 2022

Pittig is echt wel pittig daar moet je van houden.verder lekker en compleet

Aniet marcelis
26 maart 2022

Het was weer heerlijk genoten , bezorging ook vriendelijk en altijd op tijd , Tot de volgende keer

Linda
22 maart 2022

Heerlijk gegeten en bezorging en verzorging helemaal goed

Robin Barends
20 maart 2022

Echt top! Eerder heb ik wel eens bij andere zaken sushi besteld maar deze vielen eigenlijk een beetje tegen. Na een tijd geen sushi te hebben gegeten gaf ik t toch weer een kans bij KAI Sushi. Sushi buiten de deur eten vind ik leuk, maar vandaag wilde ik liever lekker rustig thuis blijven. Hier heb ik zeker geen spijt van gekregen. De sushi was vers en was erg lekker! De bezorging was netjes op tijd en ook nog een top service dat er een gerecht veranderd kon worden van smaak. Met deze ervaring ben ik erg tevreden op KAI Sushi!

Danielle
20 maart 2022

Alles was super lekker! Alleen geen zout op de Edamame boontjes :( (waarschijnlijk vergeten) Maar voor de rest heerlijk! Wij zijn fan!

Sandra Heemskerk
20 maart 2022

Super! Bedankt lekker gegeten

Remon
19 maart 2022

Heerlijke sushi, goede service. Bezorging wat langer maar je krijgt zeker waar voor je geld!!

Arjan Tilborg
19 maart 2022

Wederom helemaal top. Smaken geweldig, vers, strak gerold, sushi klaar toen ik het kwam ophalen (en dat in het weekend om 1815u!). Ga nergens anders nog sushi halen dan bij Kai!

Jan
13 maart 2022

Was weer fantastisch lekkere sushi.

J.Werner
13 maart 2022

Ben het gaan halen ,was zoeken waar de ingang is. Alles op de afgesproken tijd klaar en we hebben ervan genoten

Rick Vincenten
13 maart 2022

Eerlijk is eerlijk, je moet even geduld hebben maar het eten is fantastisch!

Greta Smit
12 maart 2022

Voor het eerst Sushi besteld en het was een top ervaring, heerlijk vers, perfect van smaak.

Agnetha
11 maart 2022

Heerlijk!!

Mandy Arnst
10 maart 2022
Marijke
9 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Demi Leihitu
9 maart 2022

Heerlijke poke bowl alleen waren de gember, wasabi en sojasaus niet bij de bestelling gedaan! Verder top!!

Wendy
6 maart 2022

In 1 woord: fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
5 maart 2022

Heerlijke pokebowl. Er was er één vergeten mee te geven. Als compensatie kregen we heerlijke garnalen erbij. Service 👍

Michel
5 maart 2022

Sushi is super vers en lekker. Tot nu toe 1 van de betere die ik heb gehad.

Odylle graafland
4 maart 2022

Erg vers

EdwinR
3 maart 2022

Ook deze keer weer op tijd en met maaltijd van goede constante kwaliteit. Bedankt!

Leonie
3 maart 2022

Goed, Lekker, vers. Wel redelijk aan de prijs