Beoordelingen van KAI Sushi Leiderdorp

Recente recensies

5.0
Julia den Heijer
gisteren

Heerlijke sushi, voor de derde keer besteld. Wat zijn die specialrolls toch lekker!

Simone
gisteren

Helemaal top. Lekker vers.

Jan
24 januari 2022

Zoals we onderhand gewend zijn, fantastisch lekkere sushi en ook de poke bowls vielen in de smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ji
24 januari 2022

Eigelijk de hoop op kwalitatieve sushi in Leiden/Leiderdorp opgegeven. Kai sushi geprobeerd en boven verwachting lekker. Keep up the good work!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
24 januari 2022

Al heel wat sushi gegeten en dit is echt heel lekker. Wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J van Dijk
23 januari 2022

Erg lekker rollen zacht van structuur en stevige rollen

Esther
23 januari 2022
vd Burg
23 januari 2022

Het was weer heerlijk

Steven
22 januari 2022
Nicole
22 januari 2022

Heerlijke vers bereide sushi. Een culinaire aanwinst voor Leiderdorp.

Jack de Graaf
22 januari 2022

T was weer heeeerlijk....👍👍👍

Martin
21 januari 2022

Mooi, lekker, vers en niet te duur

Merel
19 januari 2022

Zalige sushi!

Marie
18 januari 2022

De poké bowl was weer geweldig !

Linda Bovenlander
16 januari 2022

Geweldig weer. Lekker optijd. En de sushi alsof er een engeltje over m'n tong.... Bezorgster erg vriendelijk. En nog erg bedankt voor de korting. Tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baart
16 januari 2022
Ahmet
16 januari 2022

Erg lekkere sushi; vooral de Phoenix rol is wat ons betreft een aanrader!

Ringenier
16 januari 2022

Eten kan niet beter, bezorging 1 uur en 15 minuten is wel erg lang

Inge maessen
15 januari 2022
KWL
14 januari 2022

Echt de #1 sushi van leiderdorp! Voor deze kwaliteit kunnen ze gemakkelijk het dubbele vragen 😋

Badia
13 januari 2022

Super Lekker!

Mieke
13 januari 2022

Lekkere sushi! Proefde alsof het net vers gemaakt was en goed op smaak. Aanrader!

Rudy
9 januari 2022

Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar was het wachten zeker waard

Reactie van KAI Sushi

Hi Rudy, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

CA
9 januari 2022

Heerlijk!

John Cornelisse
8 januari 2022

Zo lekkere sushi. Heel vers en zo lekker. Ik bestel nergens anders meer

Reactie van KAI Sushi

Hi John, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Kelly
8 januari 2022

Mega lekkere sushi. Smaakte super lekker en vers. Alles was lekker en de bezorging binnen een uur, zelfs op zaterdag. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Reactie van KAI Sushi

Hi Kelly, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Martine
8 januari 2022

Heerlijk gegeten! Gaan we zeker nog eens doen.

Reactie van KAI Sushi

Hi Martine, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Linda Bovenlander
8 januari 2022

Ik heb op vrijdag 7 jan.2022 om 08:48 een bestelling geplaatst om tussen 1815/18:30uur te laten bezorgen. omdat je ermee adverteert dat je op tijd moet bestellen om de versheid te behouden. Maar ik heb toch moeten bellen... en een momentje moest wachtten. dat momentje duurde en duurde dus opgehangen en opnieuw gebeld! excuus! eten zou er binnen 5 minuten zijn was klaar werd er gezegd. Na ruim 20 minuten werd de sushi dan eindelijk gebracht.... (terwijl restaurant op 5 minuten afstand van mijn flat is) alleen een sorry voor late brengen en eet smakelijk. Mijn partner besteld regelmatig bij jullie, heeft dit nog nooit gehad. Ik ben er niet tevreden mee!

Reactie van KAI Sushi

Beste Linda, dank voor uw beoordeling. Het was gisteren onverwachts erg druk. Hoewel de wachttijden op vrijdag, zaterdag en zondag wat langer zijn is het zeker niet de bedoeling dat u zo lang moest wachten op uw bestelling. Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij nemen zsm contact met u op. Met vriendelijke groet, Team KAI sushi

Willem
8 januari 2022
Janny
7 januari 2022

Heerlijke sushi

Reactie van KAI Sushi

Hi Janny, bedankt voor uw beoordeling. :) Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Rob
7 januari 2022
Elstgeest
5 januari 2022

Aardige bezorger. Heerlijk gegeten. Echt top!

Martin
4 januari 2022

Mooi opgemaakt en sushi is goed op smaak. 👍

Reactie van KAI Sushi

Hi Martin, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Wendy
2 januari 2021
Amy
2 januari 2021

Echt hele goeie sushi! Wij hebben al bij meerdere restaurants besteld maar nog niet eerder deze goede kwaliteit en smaak gehad. Dikke aanrader!

Reactie van KAI Sushi

Hi Amy, bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Hier doen we het voor :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

P Hogenbirk
2 januari 2021
Willem
1 januari 2021

Kwaliteit sushi goed. Bezorging ruim 40 minuten te laat

Jan
1 januari 2021

18:00 ophalen, bestelling was bijna klaar, 18:10 weer buiten met heerlijke verse Sushi. Probeer de klant ervaring op hoog nivo te houden in 2022.

Brussee
1 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Tineke Keereweer
31 december 2021

Heerlijke sushi

Bart vd Hoek
31 december 2021

Top!

Bob
31 december 2021

Top smaak en genoeg variatie. Pokebowl en sushi besteld ;Aanrader!

Astrid Jansen
29 december 2021
Willem de Haas
27 december 2021

goede verse sushi, blijf dit niveau aanhouden, dan is het een blijvertje.

SH
26 december 2021
Riny
25 december 2021

Super lekkere en verse sushi. Keurig bezorgd. En voor de kerst nog een extra attentie erbij. Heel erg bedankt. We hebben ervan genoten

Piet van Gelderen
25 december 2021

Uw dienstverlening en een geweldige kwaliteit van de sushi’s kunnen niet beter! We hebben er weer van genoten. Ik heb uw bedrijf al bij veel mensen aanbevolen

Youssef
23 december 2021

Was hartstikke lekker en nog snel ook!

Rosanne Huizer
22 december 2021

Wat een verrassing!! Echt ontzettend lekker gegeten!! Goede kwaliteit, en alles heerlijk vers! Wat een aanwinst voor het dorp! Wij komen zeker veel vaker terug!!

Clemens
22 december 2021

Was heerlijk, voor herharling vatbaar!

Linda
21 december 2021

Heerlijke sushi!

⚠️ Migratie bestelsite ⚠️
21 december 2021

Alle beoordelingen hieronder zijn geplaatst op ons oude bestelsite https://kaisushi.cashdesk.nl en zijn hierheen overgezet met datum 1 december. Met ons nieuwe systeem hopen wij u nog betere service te kunnen bieden! Team KAI Sushi

Reactie van KAI Sushi

Jan
1 december 2021

We hebben hier nu al zo'n 5 of 6x besteld en de sushi blijft fantastisch lekker. Wij smullen iedere x weer. Er was een probleempje met de spaarkaart en ik werd direct terug gebeld en de zaak werd direct rechtgezet en meer. Top hoor!!!

Sebastian
1 december 2021

Héérlijke sushi

Richard
1 december 2021
Belina
1 december 2021
J.E.
1 december 2021
Brigitte
1 december 2021
Susan
1 december 2021
Willem-Peter
1 december 2021
Emile
1 december 2021
Jonno
1 december 2021
Ruud
1 december 2021
Anneke
1 december 2021

Precies op tijd bezorgd en echt super lekker!!

Jan
1 december 2021

De sushi is echt geweldig lekker. 1 verbeterpuntje: de sushi zit soms zo strak tegen elkaar dat er vaak 1 uit elkaar valt bij het pakken. Ik kom ZEKER weer terug om te bestellen.

Samantha
1 december 2021
Eva
1 december 2021

Kai Sushi levert echt top kwaliteit! Wij bestelden onze sushi eerst elders, maar sinds we Kai Sushi hebben geprobeerd is dat onze vaste plek geworden. Kai maakt sushi van super kwaliteit en heerlijk vers, maar ook is de opmaak heel mooi en is alles strak en goed verpakt. Hierdoor genieten wij enorm! Wij zijn heel erg tevreden! 😃👍

Angelique
1 december 2021

Heerlijke sushi en ook de poke bowls waren lekker. Goed en netjes verzorgd.

Sandra
1 december 2021
Miriam
1 december 2021
Wendy
1 december 2021

Sushi was heerlijk. Bezorging niet goed gegaan, op verkeerde adres bezorgd.

Astrid
1 december 2021
B
1 december 2021

Ik vond de soya saus wat karig graag extra flesje erbij

DENNIS
1 december 2021

Supppppppppppperrrrrrrrr

Liesbeth
1 december 2021
Monika
1 december 2021

De lekkerste sushi van Leiderdorp! We bestellen hier regelmatig en altijd tevreden.

Susanne
1 december 2021

De sushi was heerlijk vers en de hapjes warm bij het bezorgen, top!

Julia
1 december 2021

Heerlijke sushi en top service !!

Dirk
1 december 2021

Was echt heel erg lekker! Gaan we vaker doen!

A.H.
1 december 2021
Belinda
1 december 2021

Super lekkere sushi en poke bowls! Het eten is altijd vers en erg mooi opgemaakt. Echt een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Bij mij staat hij met stip op nummer 1!

Don
1 december 2021
Jacqueline
1 december 2021

Lekkere sushi en prima service! Voor herhaling vatbaar

Ellen
1 december 2021

Heerlijk!! 🤩

Piet
1 december 2021

Zoals altijd weer een prima kwaliteit sushi gegeten. Super vers en Mooi opgemaakt op schaal. Tijdige en correcte bezorging

Mariam
1 december 2021

Het eten is altijd geordend en netjes verpakt. De sushi is hier super delicious en wordt altijd snel bezorgd door hele vriendelijke, aardige mensen.

J.
1 december 2021

Erg vers en lekker!

Petra
1 december 2021
Martine
1 december 2021

Goede service, super sushi!!!

Nancy
1 december 2021
Jeanine
1 december 2021
Saskia
1 december 2021

Alles was verrukkelijk! Vanwege mijn verjaardag kregen we nog een extra gerecht; dankuwel, ontzettend lief; we hebben gesmuld!

Steven
1 december 2021

Heerlijk gegeten!

Frederique
1 december 2021

Super!

Suzan
1 december 2021
Dominique
1 december 2021

Verrassend lekkere Pokébowls afgehaald die vers gemaakt werden.

Mielou
1 december 2021

Zalig! super vers en leuke variatie en keuzes. Personeel aan de telefoon en bezorgers zijn erg vriendelijk en service gericht. Kortom ... zeker bestellen!!

Kiki
1 december 2021

Wederom fantastisch gegeten!! Aanrader voor iedereen die van sushi houdt!

Robert
1 december 2021

Samen bestellen met chineese muur is lastig

Piet
1 december 2021

Geweldige kwaliteit van de sushi’s. Supervers in een keurige verpakking. Niet te overtreffen door welk sushibedrijf dan ook. Bezorging was ook op tijd en correct

Jan
1 december 2021

Echt weer heerlijk gegeten. Ik mis alleen de email dat mijn bestelling was ontvangen en dus ook mijn spaarzegels.

Bart
1 december 2021

Heerlijk genoten echte verse sushi!

Bob
1 december 2021

Prima pokebowls besteld en afgehaald. Op de site stond dat je een bevestigingsmail zou krijgen... die hebben we niet gehad.. de bestelling stond gewoon wel op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten, gode prijs kwaliteit verhouding

Shirley
1 december 2021

Hele lekkere sushi. Vriendelijk personeel. Kwaliteit is perfect. Leuke acties. Tot snel.

Franz
1 december 2021

Alles was zo als het moet zijn.

Ari
1 december 2021
Marloes
1 december 2021

Heerlijke verse sushi!!

Bertus
1 december 2021

Voor de 1e keer besteld . Wel goed maar erg duur

Annemiek
1 december 2021
Wendy
1 december 2021
Leo
1 december 2021
Nathalie
1 december 2021
Wim
1 december 2021
Dennis
1 december 2021

Super sushi !!!!

Hay
1 december 2021

verrukkelijke sushi

Ingrid
1 december 2021

Best sushi ever!!! Super gezellige avond door fantastisch eten!

Noëlle
1 december 2021
Chantal
1 december 2021

SUPERRRRRR lekker sushi heerlijk vers AANRADER !!!

Mariam
1 december 2021
Piet
1 december 2021

Overheerlijke sushi, keurig verpakt, snelle en correcte bezorging. Een aanrader voor iedereen die echt wil genieten!

Marieke
1 december 2021

Heerlijk!

Thea
1 december 2021

De smaak is goed..uiteraard warme producten kunnen niet heet afgeleverd worden maar zou warmer kunnen…best wel redelijk tevreden …zullen dit nog wel eens gaan gebruiken

Sandra
1 december 2021
Jan
1 december 2021

Al heel wat sushi gegeten en dit is echt heel lekker. Wij komen zeker terug.

Marieke
1 december 2021
Lyzet
1 december 2021

Heerlijke sushi en pokebowls. Ziet er goed verzorgd uit. Het zou mooi zijn als jullie ook tofu aan het menu zouden toevoegen.

Marielle
1 december 2021

Ontzettend lekker!

Jonika
1 december 2021

Een van de weinigen die bij ons bezorgd!

John
1 december 2021
Kiki
1 december 2021

Fantastisch gegeten! Echt een aanrader!

Wendy
1 december 2021

Supersushi! We hebben genoten!

Maaike
1 december 2021
Mariia
1 december 2021
Sanne
1 december 2021

Eten was heerlijk, bezorging duurde helaas lang. Nadat we hadden gebeld kwam het snel!

Willem-Peter
1 december 2021
Ingrid
1 december 2021

Helaas waren de warme gerechten lauw. Maar kwaliteit was goed en erg lekker.

Rick
1 december 2021
Charley
1 december 2021

Het was weer heerlijk. Netjes op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

Edwin
1 december 2021

Wij hebben sushi catering laten verzorgen voor ons verjaardagsfeest. Vooraf contact gehad met elkaar om de wensen te bespreken. We vonden het heel fijn dat Kai mee dacht en ideeën aan droeg. Op de avond zelf werd het eten gebracht in een box en binnen no time stond alles uitgestald op mooie zwarte schalen. Het zag er geweldig uit. We waren echt onder de indruk en onze gasten ook! En hoe het eruit zag, zo smaakte het ook. We hebben er van genoten en nagenoeg alles is op gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Kai!

Chantal
1 december 2021

Nadat wij de eerste keer niet tevreden waren, hebben wij afgesproken met de eigenaar voor nog een kans. Nou die hebben zij zeker waar gemaakt. Alles smaakte nu zo lekker vers en je zag dat er nu echt aandacht aan de sushi was besteed. Fijn dat wij deze sushi een nieuwe kans hebben gegeven!

Peter
1 december 2021

Website had niet alles een plaatje, wel werd het duidelijk omschreven

Wim
1 december 2021
Marco
1 december 2021
Danielle
1 december 2021
Kim
1 december 2021
Wim
1 december 2021

was prima en zag er goed verzorgd uit we hebben weer heerlijk gegeten

T.
1 december 2021

Was wer heerlijk is een blijvertje.

John
1 december 2021
Carmwn
1 december 2021

Heerlijke sushi! Door omstandigheden kwam de bestelling later en als verrassing zat er een bak tempura garnalen bij. Heel attent. Carmen

Charley
1 december 2021

Altijd vers en de lekkerste sushi. Kijk nu al uit naar de volgende keer bestellen.

Marie
1 december 2021

Het was weer geweldig !!

Martin
1 december 2021

Echt een goede smaak, heerlijk vers tegen een goede smaak

Marielle
1 december 2021

Wat een zalige sushi! Eigenlijk nog nergens betere gegeten! Hele lekkere sushi rijst, ontzettend verse ingrediënten, crispy tempura die ook echt crispy is, het ziet er uit zoals op de foto. Heel verzorgd verpakt. En ontzettend attent: we kregen extra hand Rolls in een doosje met " gefeliciteerd" erop, omdat het onze trouwdag was en een verrassing voor mijn man. Nog bedankt! . Een echte aanrader om hier te bestellen, wij zijn verkocht!

Emmelie
1 december 2021

Lekkere sushi werd op tijd bezorgd. Zeker een aanrader!

T.
1 december 2021

We hebben heerlijk gegeten .

Wim
1 december 2021
Esther
1 december 2021

Was heerlijk!!

Martien
1 december 2021
Aura
1 december 2021

app was niet up to date met de actueele stap. Bezorging was al onder weg toen ik belde, terwijl de app liet zien dat mijn bestelling nog voorbereid werd.

Ruby
1 december 2021

Was een foutje gemaakt met de bezorging, maar werd direct goedgemaakt met wat extra's. prima hoor!

Ellen
1 december 2021

Heerlijke vers gemaakte sushi. Beste in de regio!

Sandra
1 december 2021

De sushi was wederom heerlijk! De smaak is erg goed. En vers bereid waar ik bij stond.

Miriam
1 december 2021
Tineke
1 december 2021

Prima , heerlijke sushi

Hans
1 december 2021

Echt vers een aanrader👍 Hier kom je voor terug

Linda
1 december 2021

Een aanrader, heerlijk vers en snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Aniet
1 december 2021

Heerlijk gegeten alles super verst ! Ook prima op tijd met de bezorging , tot de volgende keer

Rudolph
1 december 2021

Echt zeer goede kwaliteit. Excellente service. En levering 20 minuten sneller dan was aangegeven. Chapeau! Wij gaan hier vaker bestellen.

Hans
1 december 2021

Fantastische sushi ! Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging niet helemaal op tijd maar dit was vooraf vermeld

Michel
1 december 2021
Caroline
1 december 2021
Marjolein
1 december 2021

Wat een geweldige sushi! Rijst goed van smaak, kwaliteit en veel vis ten opzichte van de rijst en zelfs een extraatje omdat ik jarig was! Kai is echt by far de beste sushi in de omgeving van Leiden.

Thomas
1 december 2021

Om 17.12 besteld, schatting voor levering was 18.06, uiteindelijk geleverd om 19.00. Een extraatje of zelfs maar een excuses van de bezorger zou zijn gewaardeerd. Volgens de website wordt onze bestelling nog steeds bereid. Jammer; het eten was goed maar ik zal niet snel weer bestellen.

Diana
1 december 2021

S ochtends besteld met een afhaaltijd 30 min ter plaatse moeten wachten. De sushi was echt top! Achteraf het wachten waard.

Angela
1 december 2021

Super vers en erg lekker. Dit is voor ons de beste Sushi

Susanne
1 december 2021

Heerlijk!

Lotte
1 december 2021

Het was heeeerlijk!!

Natascha
1 december 2021

Voor de tweede keer hier heerlijke sushi besteld. De berzorger kan ietsjes later komen maar daar krijg je extreme versheid voor terug. De zalm smelt op je tong. Hopelijk bieden ze later nog wat meer boxen aan zodat we lekker kunnen blijven variëren. De poke bowls zijn ook echt heel lekker.

Priscilla
1 december 2021

Gewoon super, werd zelfs bezorgd terwijl ik perongeluk afhalen had aangegeven .

Corina
1 december 2021

Super lekker en vers en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ben
1 december 2021

Top

Shanice
1 december 2021

Heerlijke sushi! Goeie service bij het afhalen en hele goede prijs kwaliteit verhouding

Anne
1 december 2021
karin
1 december 2021

Heerlijke sushi en pokebowl, echt een aanrader

Martin
1 december 2021

Heerlijk gegeten. Doet niet onder voor de bekende zaken. Ik weet dat dit vers gemaakt wordt.

Ron
1 december 2021

Lekkere verse producten en niet te duur!

Clara
1 december 2021

Heel lekker gegeten! Wij hebben hier al eerder besteld en zijn zeker van plan dit vaker te doen. Vandaag was onze eerste keer pokebowls en merkten hierbij wel op dat de saus ontbrak. Desalniettemin hebben wij hier toch nog van genoten en zijn ook de pokebowls zeker voor herhaling vatbaar. Hopen dat er dan wel saus op zit 😉 Ander pluspunt is ook de snelle en nette levering. Alles werd op een mooie tijd bezorgd en zag er nog tiptop uit toen we het hier uitpakte. Klasse!

Wendy
1 december 2021

Heerlijke sushi, wij gaan alleen nog maar hier bestellen. Heel vers en netjes geleverd.

Bea
1 december 2021
Kin Wah
1 december 2021
Pauline
1 december 2021

Heerlijke sushi. Mooi verzorgd en heerlijk van smaak

jarno
1 december 2021

Het was heerlijk we hebben genoten

Steven
1 december 2021

Lang moeten wachten maar wel super lekker gegeten, was het wachten waard!

Krista
1 december 2021

Het was super lekker. Vers ook.

Linda
1 december 2021

Was heerlijk sushi! Bezorging prima op orde en op tijd.

Marenka
1 december 2021
Saskia
1 december 2021

Heerlijke sushi, netjes verzorgd en mooi opgediend, voor herhaling vatbaar!

Marije
1 december 2021

Heerlijk verse sushi en werd snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Julia
1 december 2021

Al 2 keer besteld. Erg lekkere sushi, van genoten!

Charley
1 december 2021

Vragen via facebook worden zeer snel beantwoord. Het eten is echt heerlijk. Jammer dat de Yakitori heel vet was, maar de sushi is echt de beste ooit die ik heb gegeten. Hele vriendelijke bezorger.

Annet
1 december 2021

Super vers, en dat proef je. Super voor herhaling vatbaar

Brigitte
1 december 2021
Maarten
1 december 2021

Erg lekker en zo dichtbij! Voor herhaling vatbaar!

Angela
1 december 2021

Was weer zooooo lekker!

Marie
1 december 2021

Het was weer fantastisch, pokebowl een aanrader

Chantal
1 december 2021

Na een uur en drie kwartier kwam de bestelling, terwijl de site stond dat het 55 minuten zou duren. Wanneer ik daarover belde, kwam dat omdat het natuurlijk druk was. Ik kan niet weten dat het natuurlijk druk is en misschien netjes om mensen even te informeren. Ik vond de sushi echt een tegenvaller. De handrollen die wij besteld hadden, viel uit elkaar en zat er bijna geen rijst in. Ook de overige sushi viel allemaal uit elkaar. Wij eten regelmatig sushi en wilde dit een keer proberen, maar dit zullen we zeker niet nog een keer proberen.

Anneke
1 december 2021

Heerlijk vers, zalig gegeten. Echte aanrader en aanwinst in Leiderdorp!

Henk
1 december 2021

Heerlijke sushi. Echt een aanrader!

Joyce
1 december 2021

Super vers en met de korting ook betaalbaar

Glenn
1 december 2021

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en lekker gegeten!

Arjan
1 december 2021

Door de drukte (waarschijnlijk door de populariteit) moest ik 20 minuten wachten, maar de kwaliteit is bovengemiddeld. Daardoor het wachten zeker waard!

marijke
1 december 2021

Door grote drukte was mijn bestelling een dik half uur vertraagd maar, de sushi was verrukkelijk

Rik
1 december 2021

Echt heerlijk!

M
1 december 2021
stan
1 december 2021
Carolien
1 december 2021

Het eten was heerlijk maar we moesten er erg lang op wachten

Peronne
1 december 2021
Lisa
1 december 2021

Lekkere sushi!!

Simon
1 december 2021

Heerlijke verse sushi. Zou helemaal mooi zijn om de webwinkels van de chinese muur helemaal te combineren. Idea voor als je vriendin geen vis eet :)

Gert
1 december 2021

Top

Marieke
1 december 2021

Heerlijke sushi Goede service

Linda
1 december 2021
Harold
1 december 2021

Alles was prima in orde. Lekker gegeten.

Wim
1 december 2021

was heerlijk

Angela
1 december 2021

Was super lekker!!

Suus
1 december 2021
Martin
1 december 2021
Ariejan
1 december 2021

Erg lekker Goede kwaliteit en snelle levering top.

Koen
1 december 2021

Lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten en ik maak geen grapjes. Groetjes

Alex
1 december 2021

Heerlijke Sushi, gaan het voortaan hier bestellen!

G.
1 december 2021
Monika
1 december 2021
Arjan
1 december 2021
Ingrid
1 december 2021

Voor herhaling vatbaar! Superverse en vooral overheerlijke sushi!

Astrid
1 december 2021

Heel veel rijst. Zou het een verbetering vinden als de keuZe rijst, salade of 50/50 er zou zijn. Kwaliteit overigens prima.

Suus
1 december 2021
Simone
1 december 2021

Heerlijke verse sushi met echt knapperige garnalen. Heerlijk zeker voor herhaling vatbaar.

Sandra (joy)
1 december 2021
Jeroen
1 december 2021

Erg lekker. Netjes op tijd

Eric
1 december 2021

To die for Oshinko Maki! Yakitori en Tori Karaage zijn ook lekker! Helemaal top!

Cheyenneh
1 december 2021

De service was top. Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld of het een kwartiertje later kon en waar ik de bestelling op kon halen. Ik had de box voor 36 stuks dit is net te weinig als je met ze tweeën bent. Voor de rest goeie kwaliteit zachte rijst en de vis smelt in je mond.

Lieke
1 december 2021

heerlijke sushi, vers bereid en volop keuze. een aanrader!

rene
1 december 2021
Maaike
1 december 2021

Erg lekkere verse sushi!

Sandra
1 december 2021

Heerlijke sushi mmmm en leuke openingsaanbieding!

Steven
1 december 2021