Avaliações de KAI Sushi Leiderdorp

Avaliações recentes

5.0
Hartog
Hoje

3 kwartier later dan de mail zei

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Riny Vos
Ontem

Was weer super lekker en vers, op tijd bezorgd

D. Oberink
24 setembro 2022
Melissa
24 setembro 2022

Vers en op tijd bezorgd. Super!

Rob kasius
24 setembro 2022
Anoniem
18 setembro 2022

Heerlijke sushi en prima bezorging. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
17 setembro 2022

Erg lekker!

Sas
17 setembro 2022

Zoals altijd heerlijke verse sushi!

Noya
15 setembro 2022

Kraak vers, zeer goede smaak, wij hebben genoten!

Bianca
15 setembro 2022

Heerlijk, ik denk dat jullie wel echt de lekkerste sushi hebben.

Joyce
14 setembro 2022

De beste sushi uit de regio gemaakt door vriendelijk personeel. Echt vers!

Maaike
13 setembro 2022

Het eten was weer geweldig! Fijn dat de optie wordt geboden om bij online bestellen vanuit duurzaamheidsoogpunt bepaalde zaken niet mee te laten leveren.

Rinske van der Zwart
11 setembro 2022

Het was weer heerlijk!

Charley
7 setembro 2022

Zoals iedere keer weer super lekker, vriendelijke en goede bezorging. Altijd een aanrader

Wouter Meijer
5 setembro 2022

Zonder te informeren was zoet ei vervangen voor tofu. Persoonlijk vind ik zoet ei één van de lekkerste sushi toppings en tofu juist de smerigste. Jammer dat dit gedaan is. Bij het plaatsen van een bestelling laat je je mobiele nummer achter, dus voortaan even bellen als zoet ei vervangen moet worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lot
4 setembro 2022

Heerlijk en lekker vers!

Brouwr
3 setembro 2022

Prima sushi!

Kerstin
3 setembro 2022

Goede kwaliteit sushi voor prima prijs! Super dat je kan aankruisen welke dingen je niet wilt in verband met plastic besparing!

René van Giezen
3 setembro 2022

Fantastische lekkere sushi en geweldige poke bowl! Aanrader voor iedere liefhebber.

Bas van der Heijden
2 setembro 2022

Verse sushi! Niet heel spannend en formaat is ook niet enorm. Maar wel beter dan SushiPoint!!’ Warme gerechten lekker maar de loempia’s erg saai.

A.H. ten Dam
1 setembro 2022

Overheerlijk verse sashimis en goed warme fingerfood gegeten.

W.J.Rijsbergen
1 setembro 2022

De smaak van de rijst en de verse producten als je dat zoekt dan moet je bij KAI zijn.

Jet
30 agosto 2022

De avocado is heerlijk. Een stuk van de komkommer maki had harde uitgedroogde rijst. De rest is prima en lekker!

Cas
30 agosto 2022
Jasmien
28 agosto 2022

Super snelle service, lieve bezorger. En eerlijk de sushi was heerlijk!!! Vers en mooie presentatie.

Sam
27 agosto 2022

Altijd tevreden !

Sas
25 agosto 2022

Alles was zoals altijd verrukkelijk! Hartelijk bedankt voor de verrassing!

K van Dijk
22 agosto 2022

Was weer super ☺️

Angela
21 agosto 2022

Zoals altijd weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suus
20 agosto 2022

Heerlijk gegeten! De garnalen sushi was overheerlijk.

Arjan
20 agosto 2022

Zoals altijd perfectie

LL
19 agosto 2022
Coen jutte
19 agosto 2022

Lekkerste sushi ooit volgens mijn vrouw. En ze had gelijk.

Veldhoven
19 agosto 2022

Website uitstekend/ Pokebowl prima kwaliteit en hoeveelheid!/ maar 90 minuten wachten op bestelling is vervelend/ pas na 4 x bellen werd telefoon beantwoord

Riny
18 agosto 2022

Heerlijke sushi, op tijd klaar. We hebben weer genoten

Jan Dirkzwager
18 agosto 2022

Top sushi, zoals iedere keer weer.

Monika
18 agosto 2022

Goede service, aardige mensen en super lekkere sushi!

Wendy
16 agosto 2022

Als altijd: fantastisch!

Sas
16 agosto 2022

Beste poké bowl ooit, zó vers, zó lekker, goede portie; hoera voor poké bowl tuesday!

Hansn
15 agosto 2022

De sushi is fantastisch. Daar zal ik niks over zeggen Maar had voor 60 euro sushi maar het was super weinig toen het op was hadden we nog honger dat is wel jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roelant
14 agosto 2022

Al heel vaak besteld bij Kai. De rolls zien er altijd mooi uit en smaken heerlijk. Ook deze keer weer uitmuntend gegeten. Aandachtspunt blijft de bezorgtijd die zelden minder dan een uur bedraagt. Het is het wachten waard maar je moet geen honger hebben :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Debora
14 agosto 2022

Heerlijk vers en ruim op tijd bezorgd!

Mama
13 agosto 2022
Robert
13 agosto 2022

Met recht echt de beste sushi uit de regio. De kwaliteit, opmaak en smaak is zoals gewoonlijk uitzonderlijk.

Liz
11 agosto 2022
Guusje
11 agosto 2022

Was weer heerlijk! Altijd vers en ruim binnen het uur bezorgd. Dankjewel Kai en team!

Anna
10 agosto 2022

Het was weer heerlijk! Het eten stond ook op tijd klaar en ze hadden de opmerking gelezen

Rinske van der Zwart
9 agosto 2022

Pokebowl (dinsdag) was weer heerlijk. Deze houden we erin. Ook de andere sushi is zeker aan te raden. Tot de volgende keer.

Anja
8 agosto 2022

Was weer heerlijk en binnen half uur na bestelling kon ik het al ophalen

Jan Dirkzwager
8 agosto 2022

Ik heb nog geen enkele keer kwaliteitsverlies gezien. Wat een TOP sushi Kai.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G. Rienks
6 agosto 2022
Joyce
6 agosto 2022

Super vers echt kwaliteit! Aardig geholpen en snel klaar

Dennis
5 agosto 2022

Bezorging aan de late kant zonder enig bericht

Cheryl
4 agosto 2022
J van Dijk
31 julho 2022

Optie om geen stokjes er bij te doen

NH
30 julho 2022

Sushi en service zijn top

José van egmond
17 julho 2022

Heerlijke sushi, en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlies
17 julho 2022

De bestelling kwam na anderhalf uur en telefonisch contact. Gelukkig was het wel weer heerlijk😁!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vinnie
16 julho 2022

Erg lekker

Silvia Frolich
15 julho 2022

Super lekker. Keurig optijd bezorgd 👌🏻

Amiera
14 julho 2022

Goede service!!

Harrie
13 julho 2022

Duurde beetje lang, maar wachten waard. Vers bereid en dat proef je!

C
13 julho 2022

Het was weer erg lekker!

Eline
12 julho 2022

Heerlijk en vers

Fleur
10 julho 2022

Heerlijk sushi. Ziet er ook mooi opgemaakt uit. En wordt snel bezorgd. Helemaal top!

Fleur van den Bos
9 julho 2022

Vers en super lekker

Lotte
9 julho 2022

Heerlijke sushi!!

Ilham
9 julho 2022

Letterlijk altijd als ik hier bestel is het eten top! Je proeft hoe vers alles is, de rijst is niet droog en de bezorgers zijn altijd lief!

Liz
8 julho 2022
Kelly
6 julho 2022

Mega lekkere sushi. Echt genoten, zoals altijd.

Jan
3 julho 2022

Top sushi, zoals altijd.

Jack de Graaf
2 julho 2022

Sushi was heeeeerlijk

Silvia Frolich
1 julho 2022

Zalige sushi

Cornelisse
30 junho 2022

Iedere keer weer een feest om Sushi te eten van Kai. Echt te lekker!

W de Haas
30 junho 2022

Goed, smaakvol,wat er op de site staat krijg je.kwalitatief zeer goed

Anja van Duuren
30 junho 2022

Het was weer geweldig !!! Nu voor de 3e keer besteld en iedereen is elke keer erg enthousiast. Raad het ook iedereen aan

Sophie
28 junho 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging kwam een aantal minuten te laat omdat zij het niet konden vinden. Ondanks de uitgebreide uitleg (en het echt niet ingewikkeld is). Denk dan ook niet dat ze dit hebben gelezen. Ondanks dat was het heerlijk!

Astrid Jansen
28 junho 2022

Nog nooit teleurgesteld door Kai. Altijd goed en lekker.

GD
26 junho 2022

Prima

ten Dam
26 junho 2022
Karin Kruidenier
25 junho 2022

Heerlijke Pokébowl gegeten. Met krokante kip. Alles vers, verzorgd en goed. Prima.

Manon
25 junho 2022

Heerlijke sushi en zeer klantvriendelijk geholpen! Sushi waarvan je proeft dat hij echt net gemaakt is. Dank dat jullie zelfs twee keer op een avond kwamen bezorgen!

Anoniem
24 junho 2022

Heerlijke verse sushi!

Angela
20 junho 2022

Moest dit keer wel heel lang wachten, bijna 2 uur! Kwaliteit was als vanouds prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tal
17 junho 2022

Lekker en vers

Tjerk
15 junho 2022

Heerlijke sushi

Anoniem
15 junho 2022

Ik probeer en durf niet snel ergens ander sushi te bestellen. Maar het was in een woord heerlijk! De sushi was vers en heel smakelijk en werd mooi gepresenteerd. De bezorging liet echter wel iets langer op zich wachten. Maar de sushi heeft het goedgemaakt! Ik bestel hier nog een keer!

Saskia
14 junho 2022

Heerlijke pokebowls, super vers!

Ray
12 junho 2022

Snel, smakelijk en fijne service!

EdwinR
10 junho 2022

Super goede ervaring. Op tijd en erg lekker. Gaan we zeker nogmaals doen.

Arjan
9 junho 2022

Super sushi en ook de fingerfood mogelijkheden maken het tot een compleet geheel! Genoten met een hoofdletter G

Maike
8 junho 2022

Zéér tevreden was erg lekker

Bibi
6 junho 2022

Super goede sushi, heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric Wubbels
6 junho 2022

Super lekkere sushi gegeten. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koen
6 junho 2022

Erg lekker en snel klaar! Tip; je vraagt je bij de Chinese muur af of je wel goed staat, wellicht iets plaatsen met KAISUSHI en wat reclame binnen.

Sara
5 junho 2022

Ik ga hier vaker bestellen, heel lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mitchel
3 junho 2022
Anoniem
2 junho 2022

Eerste keer hier besteld was ge-wel-dig!

Tatiana
31 maio 2022

Super lekkere bowls! 😍

Mar
31 maio 2022

We bestellen regelmatig, altijd dik in orde en lekker!

Jarno
29 maio 2022

Zoals altijd heerlijk vers en super lekker

Joyce
29 maio 2022

Zoals altijd weer fantastisch.. vers, lekker, op tijd..

Saskia
28 maio 2022

Zo vers, zo lekker, altijd perfect.

Femke Jansen
28 maio 2022

Heerlijke sushi beste die ik tot nu toe heb besteld!

CA
27 maio 2022

Erg lekker! Voor herhaling vatbaar. Bezorging zou iets sneller mogen.

Belinda van Tongeren
27 maio 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Dorus
26 maio 2022

Beste in de omgeving Leiden

Lisette Smeets
25 maio 2022

Heerlijke, verse pokebowl gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Super

ten Dam
24 maio 2022

Heerlijk en warm

Jan Dirkzwager
22 maio 2022

Het klinkt misschien vervelend maar lekkerder sushi hebben wij nog niet gehad.

Titia Boxma
21 maio 2022

Erg lekkere sushi, super vers en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar

Simone
18 maio 2022

Super lekkere sushi en poke bowls! En super personeel. Echt een aanrader!!

-
16 maio 2022
Linda Bovenlander
16 maio 2022

17:15 besteld en 18:30 aan tafel. Bezorger vriendelijk, eten subliem!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
15 maio 2022

Heerlijke verse sushi, mooie en verfijnde smaken.

La
14 maio 2022
Joey de bruin
14 maio 2022
K. Duijzings
13 maio 2022

Goede kwaliteit, en on time bezorging. Maar moet niet veel duurder worden, is op de grens.

Brenda
11 maio 2022

Genoten, aanrader. Vers en smaakvol

Anoniem
10 maio 2022

Ik kreeg er een rode roos bij omdat het moederdag was 😍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel en monique
10 maio 2022

In het vervolg niet op alle sushi de hete poeder doen als je een box besteld

Andrea Möller
9 maio 2022

Ondanks de drukte met moederdag de bestelling op tijd bezorgd, inclusief een roos, heel attent. Een item was op en hiervoor iets anders heerlijks ontvangen met extra portie garnalen erbij. Alles was weer heerlijk vers en smaakvol.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
9 maio 2022

Zolang Kai sushi bestaat, komt er geen andere sushi in huis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tingue
8 maio 2022

De beste sushi! Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Ringenier
7 maio 2022

Overheerlijke verse sushi. Dit keer de Celebration box gewonnen! Was super goed verzorgd. Ook wat wij erbij besteld hadden was heerlijk! Iets later bezorgd als gepland.

SB
7 maio 2022

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger die het eten kwam brengen, heel snel. Voor herhaling vatbaar!

Carla
6 maio 2022

Goed verzorgd, mooi opgemaakte school en heel erg lekker.

S
6 maio 2022

Goed

M. Zandbergen
6 maio 2022

Heerlijke sushi!

Ciska Mulder
5 maio 2022

Het wordt altijd vers voor je klaargemaakt. Heerlijk

Joyce
5 maio 2022

prima kwaliteit, vers en goed van smaak

Anoniem
4 maio 2022
D binnendijk
3 maio 2022

Was weer top

René
2 maio 2022

Zoals altijd weer top!

Mevrouw
1 maio 2022

Voor de 1e keer besteld en het smaakte erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mike
1 maio 2022

Altijd op tijd en super lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
1 maio 2022

Erg lekkere en verse sushi. De bezorging kon niet op de tijd die ik had aangegeven. Maar daarover netjes gebeld of het iets later mocht. Top.

Tamara
30 abril 2022

Heerlijke goede sushi en service. Top!

Marielle
30 abril 2022

Lekkere sushi, supervriendelijke bediening. Afhalen ook makkelijk door voldoende parkeergelegenheid.

Marja
29 abril 2022

Heerlijk gegeten. Super vers

N.
27 abril 2022

Zo doorgaan!

Sandra B
23 abril 2022

Het was weer heerlijk en een presentje gekregen. Thanks

Jenine Timmers
21 abril 2022

Supervers!

Valérie
21 abril 2022

We blijven terugkomen voor de lekkere sushi

Dennis
18 abril 2022

Altijd lekker eten bij Kai 😄

Tingue
18 abril 2022

Altijd goed en lekker! Aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MJ Cornet
17 abril 2022

We hebben weer heerlijk gegeten van de sushi!! Top kwaliteit!!!

Willem
17 abril 2022
Robert
17 abril 2022

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar!

Agnetha
16 abril 2022

Heerlijke sushi, echt zitten smullen. Wat mij betreft de beste van Leiderdorp e.o.

Rieneke
14 abril 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers en heerlijk van smaak!

Lef
14 abril 2022

heerlijke sushi, wel wat lang wachten, maar we hebben gesmuld!

Sandra
13 abril 2022

Lekker gegeten, fijn dat ze de sausjes apart doen (hadden we gevraagd).

RPN
13 abril 2022

Heerlijke sushi, goede prijs en geweldig dat je met een party box toch nog mag kiezen welke sushi erin komen.

De Graaf
13 abril 2022

Heerlijk verse sushi!

Caroline
13 abril 2022

Erg lekkere poke bowl....

Pieter
12 abril 2022

Heerlijk vers, gaan we vaker doen!

Linda Bovenlander
12 abril 2022

Zoals altijd is het eten heerlijk en de bezorging bijna op tijd en heel vriendelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

May
11 abril 2022

Meerdere sushi tenten geprobeerd in Leiden en Leiderdorp maar deze blijft echt nummer 1. Je proeft dat de sushi vers is en personeel klonk erg vriendelijk.

Divera
10 abril 2022

Heerlijke pokebowl! Makkelijk kunnen bestellen. Gaan we vaker doen 😊 Had op website aangegeven, geen houten stokjes, zaten er toch bij. Enige minpuntje

Rijpwetering
10 abril 2022

Heerlijk! Altijd goed, +10 voor de lieve/leuke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jack
10 abril 2022

was heeeeeerlijk!!! en bezorging op op tijd.....prima, to de volgende keer....

Marie
9 abril 2022

Het was weer fantastisch, een echte traktatie

Sas
9 abril 2022

Sushi was weer zo vers en overheerlijk!

Jan
9 abril 2022

Geen woorden voor, zo lekker was het weer.

Rutger
9 abril 2022
Eva
8 abril 2022

Goede kwaliteit

Linda
8 abril 2022

Heerlijk gegeten en goed verzorgd!

Esther Macpherson
5 abril 2022

De salmon bowl was heerlijk. Vers en smaakvol. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Martine
5 abril 2022

Poke bowl, aanrader!! Echt super goed. Snelle bezorging.

Charley
4 abril 2022

Het eten was weer heerlijk, vers en goede kwaliteit. Bezorging was bijna 15 minuten te laat, maar wel vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephanie
3 abril 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Complimenten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
3 abril 2022

Heerlijke sushi gegeten en n grote bak edamame boontjes

Ties
2 abril 2022

Bezorging duurt veel te lang

Mike
2 abril 2022
Gaby
2 abril 2022

Nu al 3x hier besteld, heerlijke verse sushi! Onze nieuwe favoriet

J
2 abril 2022
Anoniem
1 abril 2022

Zoals altijd, top kwaliteit! Echt de beste sushi van Leiderdorp.

Angela
1 abril 2022

Het eten was weer top. Bezorging aan de late kant, maar dat maakte het eten weer goed.

Elstgeest
1 abril 2022

Wijzigingen in een bestelling is geen probleem. Top service

Jan
28 março 2022

De sushi is zo ontzettend lekker dat we nooit meer ergens anders vandaan hoeven.

Willem
26 março 2022
J van Dijk
26 março 2022

Pittig is echt wel pittig daar moet je van houden.verder lekker en compleet

Aniet marcelis
26 março 2022

Het was weer heerlijk genoten , bezorging ook vriendelijk en altijd op tijd , Tot de volgende keer

Linda
22 março 2022

Heerlijk gegeten en bezorging en verzorging helemaal goed

Robin Barends
20 março 2022

Echt top! Eerder heb ik wel eens bij andere zaken sushi besteld maar deze vielen eigenlijk een beetje tegen. Na een tijd geen sushi te hebben gegeten gaf ik t toch weer een kans bij KAI Sushi. Sushi buiten de deur eten vind ik leuk, maar vandaag wilde ik liever lekker rustig thuis blijven. Hier heb ik zeker geen spijt van gekregen. De sushi was vers en was erg lekker! De bezorging was netjes op tijd en ook nog een top service dat er een gerecht veranderd kon worden van smaak. Met deze ervaring ben ik erg tevreden op KAI Sushi!

Danielle
20 março 2022

Alles was super lekker! Alleen geen zout op de Edamame boontjes :( (waarschijnlijk vergeten) Maar voor de rest heerlijk! Wij zijn fan!

Sandra Heemskerk
20 março 2022

Super! Bedankt lekker gegeten

Remon
19 março 2022

Heerlijke sushi, goede service. Bezorging wat langer maar je krijgt zeker waar voor je geld!!

Arjan Tilborg
19 março 2022

Wederom helemaal top. Smaken geweldig, vers, strak gerold, sushi klaar toen ik het kwam ophalen (en dat in het weekend om 1815u!). Ga nergens anders nog sushi halen dan bij Kai!

Jan
13 março 2022

Was weer fantastisch lekkere sushi.

J.Werner
13 março 2022

Ben het gaan halen ,was zoeken waar de ingang is. Alles op de afgesproken tijd klaar en we hebben ervan genoten

Rick Vincenten
13 março 2022

Eerlijk is eerlijk, je moet even geduld hebben maar het eten is fantastisch!

Greta Smit
12 março 2022

Voor het eerst Sushi besteld en het was een top ervaring, heerlijk vers, perfect van smaak.

Agnetha
11 março 2022

Heerlijk!!

Mandy Arnst
10 março 2022
Marijke
9 março 2022

Heerlijk gegeten!

Demi Leihitu
9 março 2022

Heerlijke poke bowl alleen waren de gember, wasabi en sojasaus niet bij de bestelling gedaan! Verder top!!

Wendy
6 março 2022

In 1 woord: fantastisch!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
5 março 2022

Heerlijke pokebowl. Er was er één vergeten mee te geven. Als compensatie kregen we heerlijke garnalen erbij. Service 👍

Michel
5 março 2022

Sushi is super vers en lekker. Tot nu toe 1 van de betere die ik heb gehad.

Odylle graafland
4 março 2022

Erg vers

EdwinR
3 março 2022

Ook deze keer weer op tijd en met maaltijd van goede constante kwaliteit. Bedankt!

Leonie
3 março 2022

Goed, Lekker, vers. Wel redelijk aan de prijs

Paul Schoneveld
1 março 2022
Jeroen
28 fevereiro 2022

Beste Sushi! Weer heerlijk gegeten.

ten Dam
27 fevereiro 2022

De snack mix had iets warmer mogen zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Valerie
26 fevereiro 2022

Ontzettend lekkere sushi.

Maxime van Iterson
25 fevereiro 2022

De sushi was ergens verderop bezorgd bij buren. Die dacht dat 1 van de kinderen besteld had en had het aangenomen. Even later bracht ze het bij ons. En kon ik eindelijk eten. Erg slordig. Was toch een ander huisnummer

Joey de Bruin
24 fevereiro 2022
Debora
23 fevereiro 2022

Ontzettend lekker en vers!

Sandra
22 fevereiro 2022

Prima bezorging, lekker eten en leuke actie :)

Arjan
22 fevereiro 2022

Deze keer een vegabox besteld en weer stelt Kai ons niet teleur. Geweldige sushi, volle smaak, verse producten. Waarom ooit nog ergens anders bestellen als de kwaliteit bij Kai 10x beter is dan bij al die ketens voor nog minder geld ook!

Cornet
21 fevereiro 2022
Anoniem
21 fevereiro 2022

De sushi is echt heerlijk. De organisatie/planning verdient echt meer aandacht, een half uur moeten wachten bij het ophalen van de bes

Willem
20 fevereiro 2022

Eten is top ..bezorging kan beter ..45min te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
20 fevereiro 2022

Was weer ontzettend lekker!

Elstgeest
17 fevereiro 2022
Reinier
17 fevereiro 2022

Superlekker!

Bas
17 fevereiro 2022

Top werk, erg lekker!

Liz
16 fevereiro 2022
Linda Bovenlander
16 fevereiro 2022

Ik had besteld om tussen 18:15/18:30 te eten, pcies op tijd geweldig. De gefrituurde garnalen waren bijna koud maar de rest was echt weer heerlijk. vandaag krijgen jullie een dikke 8.5!!!!

Marlies
15 fevereiro 2022
Denise
15 fevereiro 2022
Jornt Kramers
14 fevereiro 2022

Was zoals altijd erg vers en mega lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
14 fevereiro 2022

Zoals we intussen gewend zijn, ontzettend lekkere sushi. Kai belde even om te laten weten dat het een kwartiertje laten zou kunnen worden en of dat een probleem was. Kijk DAT is service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L.J.W.E. Brand
13 fevereiro 2022

De kwaliteit is prima. De bezorging liep wat vertraging op, mogelijk a.g.v. een onderbezetting bij het personeel?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
13 fevereiro 2022
Bianca
13 fevereiro 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushi!

De Groot
10 fevereiro 2022

Sushi was lekker..... Iets later dan gekozen bezorgtijd

Amy
10 fevereiro 2022

Weer heerlijke sushi gegeten. Goede kwaliteit en super vers.

Fleur
9 fevereiro 2022

Heerlijke verse poke bowls en sushi. Vriendelijke en snelle bezorging.

Sandra
9 fevereiro 2022

Goede hoeveelheid, goede hoeveelheid vis, snel klaar

Elstgeest
9 fevereiro 2022
Yolanda
9 fevereiro 2022
Priscilla
8 fevereiro 2022

Net als altijd , toppie !

Dorus
7 fevereiro 2022

Beste Sushi in leiderdorp Leiden en omgeving!!!!!!!

Alrac
5 fevereiro 2022

Erg lekker.

RB
4 fevereiro 2022
NK
3 fevereiro 2022

Niets veranderen en kwaliteit houden voor vele jaren

Mandy de Boer
29 janeiro 2022

50 min te laat bezorgd. En daardoor ons warme eten koud! De sushi was wel lekker

An
29 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. Met zorg gemaakt en leuk gepresenteerd. Goede temperatuur ook! Puntje van aandacht was dat ik al om 15.30 uur had besteld en de bestelling later bezorgd werd dan ik had gevraagd. Maar alsnog heerlijk gegeten!

Robert
28 janeiro 2022

Voor de tweede keer een box besteld en wederom heerlijk!

Brigitte
28 janeiro 2022

De superverse & crispy sushi van KAI zijn een aanrader. Keurige bezorging. Ik ben fan!

Kim
27 janeiro 2022

Sushi was echt uitmuntend! Wat heerlijk. Niet te strak gerold en vers! Bezorging anderhalf uur op een woensdag vind ik wel echt lang. Zeker omdat je daarvan geen indicatie hebt.

Julia den Heijer
25 janeiro 2022

Heerlijke sushi, voor de derde keer besteld. Wat zijn die specialrolls toch lekker!

Simone
25 janeiro 2022

Helemaal top. Lekker vers.

Jan
24 janeiro 2022

Zoals we onderhand gewend zijn, fantastisch lekkere sushi en ook de poke bowls vielen in de smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ji
24 janeiro 2022

Eigelijk de hoop op kwalitatieve sushi in Leiden/Leiderdorp opgegeven. Kai sushi geprobeerd en boven verwachting lekker. Keep up the good work!!

Sandra
24 janeiro 2022

Al heel wat sushi gegeten en dit is echt heel lekker. Wij komen zeker terug!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J van Dijk
23 janeiro 2022

Erg lekker rollen zacht van structuur en stevige rollen

Esther
23 janeiro 2022
vd Burg
23 janeiro 2022

Het was weer heerlijk

Steven
22 janeiro 2022
Nicole
22 janeiro 2022

Heerlijke vers bereide sushi. Een culinaire aanwinst voor Leiderdorp.

Jack de Graaf
22 janeiro 2022

T was weer heeeerlijk....👍👍👍

Martin
21 janeiro 2022

Mooi, lekker, vers en niet te duur

Merel
19 janeiro 2022

Zalige sushi!

Marie
18 janeiro 2022

De poké bowl was weer geweldig !

Linda Bovenlander
16 janeiro 2022

Geweldig weer. Lekker optijd. En de sushi alsof er een engeltje over m'n tong.... Bezorgster erg vriendelijk. En nog erg bedankt voor de korting. Tot volgende keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Baart
16 janeiro 2022
Ahmet
16 janeiro 2022

Erg lekkere sushi; vooral de Phoenix rol is wat ons betreft een aanrader!

Ringenier
16 janeiro 2022

Eten kan niet beter, bezorging 1 uur en 15 minuten is wel erg lang

Inge maessen
15 janeiro 2022
KWL
14 janeiro 2022

Echt de #1 sushi van leiderdorp! Voor deze kwaliteit kunnen ze gemakkelijk het dubbele vragen 😋

Badia
13 janeiro 2022

Super Lekker!

Mieke
13 janeiro 2022

Lekkere sushi! Proefde alsof het net vers gemaakt was en goed op smaak. Aanrader!

Rudy
9 janeiro 2022

Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar was het wachten zeker waard

Reacção a KAI Sushi

Hi Rudy, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

CA
9 janeiro 2022

Heerlijk!

John Cornelisse
8 janeiro 2022

Zo lekkere sushi. Heel vers en zo lekker. Ik bestel nergens anders meer

Reacção a KAI Sushi

Hi John, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Kelly
8 janeiro 2022

Mega lekkere sushi. Smaakte super lekker en vers. Alles was lekker en de bezorging binnen een uur, zelfs op zaterdag. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Reacção a KAI Sushi

Hi Kelly, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Martine
8 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! Gaan we zeker nog eens doen.

Reacção a KAI Sushi

Hi Martine, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Linda Bovenlander
8 janeiro 2022

Ik heb op vrijdag 7 jan.2022 om 08:48 een bestelling geplaatst om tussen 1815/18:30uur te laten bezorgen. omdat je ermee adverteert dat je op tijd moet bestellen om de versheid te behouden. Maar ik heb toch moeten bellen... en een momentje moest wachtten. dat momentje duurde en duurde dus opgehangen en opnieuw gebeld! excuus! eten zou er binnen 5 minuten zijn was klaar werd er gezegd. Na ruim 20 minuten werd de sushi dan eindelijk gebracht.... (terwijl restaurant op 5 minuten afstand van mijn flat is) alleen een sorry voor late brengen en eet smakelijk. Mijn partner besteld regelmatig bij jullie, heeft dit nog nooit gehad. Ik ben er niet tevreden mee!

Reacção a KAI Sushi

Beste Linda, dank voor uw beoordeling. Het was gisteren onverwachts erg druk. Hoewel de wachttijden op vrijdag, zaterdag en zondag wat langer zijn is het zeker niet de bedoeling dat u zo lang moest wachten op uw bestelling. Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij nemen zsm contact met u op. Met vriendelijke groet, Team KAI sushi

Willem
8 janeiro 2022
Janny
7 janeiro 2022

Heerlijke sushi

Reacção a KAI Sushi

Hi Janny, bedankt voor uw beoordeling. :) Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Rob
7 janeiro 2022
Elstgeest
5 janeiro 2022

Aardige bezorger. Heerlijk gegeten. Echt top!

Martin
4 janeiro 2022

Mooi opgemaakt en sushi is goed op smaak. 👍

Reacção a KAI Sushi

Hi Martin, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Wendy
2 janeiro 2021
Amy
2 janeiro 2021

Echt hele goeie sushi! Wij hebben al bij meerdere restaurants besteld maar nog niet eerder deze goede kwaliteit en smaak gehad. Dikke aanrader!

Reacção a KAI Sushi

Hi Amy, bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Hier doen we het voor :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

P Hogenbirk
2 janeiro 2021
Willem
1 janeiro 2021

Kwaliteit sushi goed. Bezorging ruim 40 minuten te laat

Jan
1 janeiro 2021

18:00 ophalen, bestelling was bijna klaar, 18:10 weer buiten met heerlijke verse Sushi. Probeer de klant ervaring op hoog nivo te houden in 2022.

Brussee
1 janeiro 2021

Heerlijk gegeten!

Tineke Keereweer
31 dezembro 2021

Heerlijke sushi

Bart vd Hoek
31 dezembro 2021

Top!

Bob
31 dezembro 2021

Top smaak en genoeg variatie. Pokebowl en sushi besteld ;Aanrader!

Astrid Jansen
29 dezembro 2021
Willem de Haas
27 dezembro 2021

goede verse sushi, blijf dit niveau aanhouden, dan is het een blijvertje.

SH
26 dezembro 2021
Riny
25 dezembro 2021

Super lekkere en verse sushi. Keurig bezorgd. En voor de kerst nog een extra attentie erbij. Heel erg bedankt. We hebben ervan genoten

Piet van Gelderen
25 dezembro 2021

Uw dienstverlening en een geweldige kwaliteit van de sushi’s kunnen niet beter! We hebben er weer van genoten. Ik heb uw bedrijf al bij veel mensen aanbevolen

Youssef
23 dezembro 2021

Was hartstikke lekker en nog snel ook!

Rosanne Huizer
22 dezembro 2021

Wat een verrassing!! Echt ontzettend lekker gegeten!! Goede kwaliteit, en alles heerlijk vers! Wat een aanwinst voor het dorp! Wij komen zeker veel vaker terug!!

Clemens
22 dezembro 2021

Was heerlijk, voor herharling vatbaar!

Linda
21 dezembro 2021

Heerlijke sushi!

⚠️ Migratie bestelsite ⚠️
21 dezembro 2021

Alle beoordelingen hieronder zijn geplaatst op ons oude bestelsite https://kaisushi.cashdesk.nl en zijn hierheen overgezet met datum 1 december. Met ons nieuwe systeem hopen wij u nog betere service te kunnen bieden! Team KAI Sushi

Reacção a KAI Sushi

Jan
1 dezembro 2021

We hebben hier nu al zo'n 5 of 6x besteld en de sushi blijft fantastisch lekker. Wij smullen iedere x weer. Er was een probleempje met de spaarkaart en ik werd direct terug gebeld en de zaak werd direct rechtgezet en meer. Top hoor!!!