Reviews from KAI Sushi Leiderdorp

Recent reviews

5.0
Hansn
Today

De sushi is fantastisch. Daar zal ik niks over zeggen Maar had voor 60 euro sushi maar het was super weinig toen het op was hadden we nog honger dat is wel jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roelant
Yesterday

Al heel vaak besteld bij Kai. De rolls zien er altijd mooi uit en smaken heerlijk. Ook deze keer weer uitmuntend gegeten. Aandachtspunt blijft de bezorgtijd die zelden minder dan een uur bedraagt. Het is het wachten waard maar je moet geen honger hebben :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debora
Yesterday

Heerlijk vers en ruim op tijd bezorgd!

Mama
13 August 2022
Robert
13 August 2022

Met recht echt de beste sushi uit de regio. De kwaliteit, opmaak en smaak is zoals gewoonlijk uitzonderlijk.

Liz
11 August 2022
Guusje
11 August 2022

Was weer heerlijk! Altijd vers en ruim binnen het uur bezorgd. Dankjewel Kai en team!

Anna
10 August 2022

Het was weer heerlijk! Het eten stond ook op tijd klaar en ze hadden de opmerking gelezen

Rinske van der Zwart
9 August 2022

Pokebowl (dinsdag) was weer heerlijk. Deze houden we erin. Ook de andere sushi is zeker aan te raden. Tot de volgende keer.

Anja
8 August 2022

Was weer heerlijk en binnen half uur na bestelling kon ik het al ophalen

Jan Dirkzwager
8 August 2022

Ik heb nog geen enkele keer kwaliteitsverlies gezien. Wat een TOP sushi Kai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G. Rienks
6 August 2022
Joyce
6 August 2022

Super vers echt kwaliteit! Aardig geholpen en snel klaar

Dennis
5 August 2022

Bezorging aan de late kant zonder enig bericht

Cheryl
4 August 2022
J van Dijk
31 July 2022

Optie om geen stokjes er bij te doen

NH
30 July 2022

Sushi en service zijn top

José van egmond
17 July 2022

Heerlijke sushi, en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies
17 July 2022

De bestelling kwam na anderhalf uur en telefonisch contact. Gelukkig was het wel weer heerlijk😁!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vinnie
16 July 2022

Erg lekker

Silvia Frolich
15 July 2022

Super lekker. Keurig optijd bezorgd 👌🏻

Amiera
14 July 2022

Goede service!!

Harrie
13 July 2022

Duurde beetje lang, maar wachten waard. Vers bereid en dat proef je!

C
13 July 2022

Het was weer erg lekker!

Eline
12 July 2022

Heerlijk en vers

Fleur
10 July 2022

Heerlijk sushi. Ziet er ook mooi opgemaakt uit. En wordt snel bezorgd. Helemaal top!

Fleur van den Bos
9 July 2022

Vers en super lekker

Lotte
9 July 2022

Heerlijke sushi!!

Ilham
9 July 2022

Letterlijk altijd als ik hier bestel is het eten top! Je proeft hoe vers alles is, de rijst is niet droog en de bezorgers zijn altijd lief!

Liz
8 July 2022
Kelly
6 July 2022

Mega lekkere sushi. Echt genoten, zoals altijd.

Jan
3 July 2022

Top sushi, zoals altijd.

Jack de Graaf
2 July 2022

Sushi was heeeeerlijk

Silvia Frolich
1 July 2022

Zalige sushi

Cornelisse
30 June 2022

Iedere keer weer een feest om Sushi te eten van Kai. Echt te lekker!

W de Haas
30 June 2022

Goed, smaakvol,wat er op de site staat krijg je.kwalitatief zeer goed

Anja van Duuren
30 June 2022

Het was weer geweldig !!! Nu voor de 3e keer besteld en iedereen is elke keer erg enthousiast. Raad het ook iedereen aan

Sophie
28 June 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging kwam een aantal minuten te laat omdat zij het niet konden vinden. Ondanks de uitgebreide uitleg (en het echt niet ingewikkeld is). Denk dan ook niet dat ze dit hebben gelezen. Ondanks dat was het heerlijk!

Astrid Jansen
28 June 2022

Nog nooit teleurgesteld door Kai. Altijd goed en lekker.

GD
26 June 2022

Prima

ten Dam
26 June 2022
Karin Kruidenier
25 June 2022

Heerlijke Pokébowl gegeten. Met krokante kip. Alles vers, verzorgd en goed. Prima.

Manon
25 June 2022

Heerlijke sushi en zeer klantvriendelijk geholpen! Sushi waarvan je proeft dat hij echt net gemaakt is. Dank dat jullie zelfs twee keer op een avond kwamen bezorgen!

Anoniem
24 June 2022

Heerlijke verse sushi!

Angela
20 June 2022

Moest dit keer wel heel lang wachten, bijna 2 uur! Kwaliteit was als vanouds prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tal
17 June 2022

Lekker en vers

Tjerk
15 June 2022

Heerlijke sushi

Anoniem
15 June 2022

Ik probeer en durf niet snel ergens ander sushi te bestellen. Maar het was in een woord heerlijk! De sushi was vers en heel smakelijk en werd mooi gepresenteerd. De bezorging liet echter wel iets langer op zich wachten. Maar de sushi heeft het goedgemaakt! Ik bestel hier nog een keer!

Saskia
14 June 2022

Heerlijke pokebowls, super vers!

Ray
12 June 2022

Snel, smakelijk en fijne service!

EdwinR
10 June 2022

Super goede ervaring. Op tijd en erg lekker. Gaan we zeker nogmaals doen.

Arjan
9 June 2022

Super sushi en ook de fingerfood mogelijkheden maken het tot een compleet geheel! Genoten met een hoofdletter G

Maike
8 June 2022

Zéér tevreden was erg lekker

Bibi
6 June 2022

Super goede sushi, heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric Wubbels
6 June 2022

Super lekkere sushi gegeten. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koen
6 June 2022

Erg lekker en snel klaar! Tip; je vraagt je bij de Chinese muur af of je wel goed staat, wellicht iets plaatsen met KAISUSHI en wat reclame binnen.

Sara
5 June 2022

Ik ga hier vaker bestellen, heel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mitchel
3 June 2022
Anoniem
2 June 2022

Eerste keer hier besteld was ge-wel-dig!

Tatiana
31 May 2022

Super lekkere bowls! 😍

Mar
31 May 2022

We bestellen regelmatig, altijd dik in orde en lekker!

Jarno
29 May 2022

Zoals altijd heerlijk vers en super lekker

Joyce
29 May 2022

Zoals altijd weer fantastisch.. vers, lekker, op tijd..

Saskia
28 May 2022

Zo vers, zo lekker, altijd perfect.

Femke Jansen
28 May 2022

Heerlijke sushi beste die ik tot nu toe heb besteld!

CA
27 May 2022

Erg lekker! Voor herhaling vatbaar. Bezorging zou iets sneller mogen.

Belinda van Tongeren
27 May 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Dorus
26 May 2022

Beste in de omgeving Leiden

Lisette Smeets
25 May 2022

Heerlijke, verse pokebowl gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Super

ten Dam
24 May 2022

Heerlijk en warm

Jan Dirkzwager
22 May 2022

Het klinkt misschien vervelend maar lekkerder sushi hebben wij nog niet gehad.

Titia Boxma
21 May 2022

Erg lekkere sushi, super vers en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar

Simone
18 May 2022

Super lekkere sushi en poke bowls! En super personeel. Echt een aanrader!!

-
16 May 2022
Linda Bovenlander
16 May 2022

17:15 besteld en 18:30 aan tafel. Bezorger vriendelijk, eten subliem!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
15 May 2022

Heerlijke verse sushi, mooie en verfijnde smaken.

La
14 May 2022
Joey de bruin
14 May 2022
K. Duijzings
13 May 2022

Goede kwaliteit, en on time bezorging. Maar moet niet veel duurder worden, is op de grens.

Brenda
11 May 2022

Genoten, aanrader. Vers en smaakvol

Anoniem
10 May 2022

Ik kreeg er een rode roos bij omdat het moederdag was 😍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel en monique
10 May 2022

In het vervolg niet op alle sushi de hete poeder doen als je een box besteld

Andrea Möller
9 May 2022

Ondanks de drukte met moederdag de bestelling op tijd bezorgd, inclusief een roos, heel attent. Een item was op en hiervoor iets anders heerlijks ontvangen met extra portie garnalen erbij. Alles was weer heerlijk vers en smaakvol.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
9 May 2022

Zolang Kai sushi bestaat, komt er geen andere sushi in huis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tingue
8 May 2022

De beste sushi! Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Ringenier
7 May 2022

Overheerlijke verse sushi. Dit keer de Celebration box gewonnen! Was super goed verzorgd. Ook wat wij erbij besteld hadden was heerlijk! Iets later bezorgd als gepland.

SB
7 May 2022

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger die het eten kwam brengen, heel snel. Voor herhaling vatbaar!

Carla
6 May 2022

Goed verzorgd, mooi opgemaakte school en heel erg lekker.

S
6 May 2022

Goed

M. Zandbergen
6 May 2022

Heerlijke sushi!

Ciska Mulder
5 May 2022

Het wordt altijd vers voor je klaargemaakt. Heerlijk

Joyce
5 May 2022

prima kwaliteit, vers en goed van smaak

Anoniem
4 May 2022
D binnendijk
3 May 2022

Was weer top

René
2 May 2022

Zoals altijd weer top!

Mevrouw
1 May 2022

Voor de 1e keer besteld en het smaakte erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mike
1 May 2022

Altijd op tijd en super lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
1 May 2022

Erg lekkere en verse sushi. De bezorging kon niet op de tijd die ik had aangegeven. Maar daarover netjes gebeld of het iets later mocht. Top.

Tamara
30 April 2022

Heerlijke goede sushi en service. Top!

Marielle
30 April 2022

Lekkere sushi, supervriendelijke bediening. Afhalen ook makkelijk door voldoende parkeergelegenheid.

Marja
29 April 2022

Heerlijk gegeten. Super vers

N.
27 April 2022

Zo doorgaan!

Sandra B
23 April 2022

Het was weer heerlijk en een presentje gekregen. Thanks

Jenine Timmers
21 April 2022

Supervers!

Valérie
21 April 2022

We blijven terugkomen voor de lekkere sushi

Dennis
18 April 2022

Altijd lekker eten bij Kai 😄

Tingue
18 April 2022

Altijd goed en lekker! Aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MJ Cornet
17 April 2022

We hebben weer heerlijk gegeten van de sushi!! Top kwaliteit!!!

Willem
17 April 2022
Robert
17 April 2022

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar!

Agnetha
16 April 2022

Heerlijke sushi, echt zitten smullen. Wat mij betreft de beste van Leiderdorp e.o.

Rieneke
14 April 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers en heerlijk van smaak!

Lef
14 April 2022

heerlijke sushi, wel wat lang wachten, maar we hebben gesmuld!

Sandra
13 April 2022

Lekker gegeten, fijn dat ze de sausjes apart doen (hadden we gevraagd).

RPN
13 April 2022

Heerlijke sushi, goede prijs en geweldig dat je met een party box toch nog mag kiezen welke sushi erin komen.

De Graaf
13 April 2022

Heerlijk verse sushi!

Caroline
13 April 2022

Erg lekkere poke bowl....

Pieter
12 April 2022

Heerlijk vers, gaan we vaker doen!

Linda Bovenlander
12 April 2022

Zoals altijd is het eten heerlijk en de bezorging bijna op tijd en heel vriendelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

May
11 April 2022

Meerdere sushi tenten geprobeerd in Leiden en Leiderdorp maar deze blijft echt nummer 1. Je proeft dat de sushi vers is en personeel klonk erg vriendelijk.

Divera
10 April 2022

Heerlijke pokebowl! Makkelijk kunnen bestellen. Gaan we vaker doen 😊 Had op website aangegeven, geen houten stokjes, zaten er toch bij. Enige minpuntje

Rijpwetering
10 April 2022

Heerlijk! Altijd goed, +10 voor de lieve/leuke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack
10 April 2022

was heeeeeerlijk!!! en bezorging op op tijd.....prima, to de volgende keer....

Marie
9 April 2022

Het was weer fantastisch, een echte traktatie

Sas
9 April 2022

Sushi was weer zo vers en overheerlijk!

Jan
9 April 2022

Geen woorden voor, zo lekker was het weer.

Rutger
9 April 2022
Eva
8 April 2022

Goede kwaliteit

Linda
8 April 2022

Heerlijk gegeten en goed verzorgd!

Esther Macpherson
5 April 2022

De salmon bowl was heerlijk. Vers en smaakvol. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Martine
5 April 2022

Poke bowl, aanrader!! Echt super goed. Snelle bezorging.

Charley
4 April 2022

Het eten was weer heerlijk, vers en goede kwaliteit. Bezorging was bijna 15 minuten te laat, maar wel vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephanie
3 April 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Complimenten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
3 April 2022

Heerlijke sushi gegeten en n grote bak edamame boontjes

Ties
2 April 2022

Bezorging duurt veel te lang

Mike
2 April 2022
Gaby
2 April 2022

Nu al 3x hier besteld, heerlijke verse sushi! Onze nieuwe favoriet

J
2 April 2022
Anoniem
1 April 2022

Zoals altijd, top kwaliteit! Echt de beste sushi van Leiderdorp.

Angela
1 April 2022

Het eten was weer top. Bezorging aan de late kant, maar dat maakte het eten weer goed.

Elstgeest
1 April 2022

Wijzigingen in een bestelling is geen probleem. Top service

Jan
28 March 2022

De sushi is zo ontzettend lekker dat we nooit meer ergens anders vandaan hoeven.

Willem
26 March 2022
J van Dijk
26 March 2022

Pittig is echt wel pittig daar moet je van houden.verder lekker en compleet

Aniet marcelis
26 March 2022

Het was weer heerlijk genoten , bezorging ook vriendelijk en altijd op tijd , Tot de volgende keer

Linda
22 March 2022

Heerlijk gegeten en bezorging en verzorging helemaal goed

Robin Barends
20 March 2022

Echt top! Eerder heb ik wel eens bij andere zaken sushi besteld maar deze vielen eigenlijk een beetje tegen. Na een tijd geen sushi te hebben gegeten gaf ik t toch weer een kans bij KAI Sushi. Sushi buiten de deur eten vind ik leuk, maar vandaag wilde ik liever lekker rustig thuis blijven. Hier heb ik zeker geen spijt van gekregen. De sushi was vers en was erg lekker! De bezorging was netjes op tijd en ook nog een top service dat er een gerecht veranderd kon worden van smaak. Met deze ervaring ben ik erg tevreden op KAI Sushi!

Danielle
20 March 2022

Alles was super lekker! Alleen geen zout op de Edamame boontjes :( (waarschijnlijk vergeten) Maar voor de rest heerlijk! Wij zijn fan!

Sandra Heemskerk
20 March 2022

Super! Bedankt lekker gegeten

Remon
19 March 2022

Heerlijke sushi, goede service. Bezorging wat langer maar je krijgt zeker waar voor je geld!!

Arjan Tilborg
19 March 2022

Wederom helemaal top. Smaken geweldig, vers, strak gerold, sushi klaar toen ik het kwam ophalen (en dat in het weekend om 1815u!). Ga nergens anders nog sushi halen dan bij Kai!

Jan
13 March 2022

Was weer fantastisch lekkere sushi.

J.Werner
13 March 2022

Ben het gaan halen ,was zoeken waar de ingang is. Alles op de afgesproken tijd klaar en we hebben ervan genoten

Rick Vincenten
13 March 2022

Eerlijk is eerlijk, je moet even geduld hebben maar het eten is fantastisch!

Greta Smit
12 March 2022

Voor het eerst Sushi besteld en het was een top ervaring, heerlijk vers, perfect van smaak.

Agnetha
11 March 2022

Heerlijk!!

Mandy Arnst
10 March 2022
Marijke
9 March 2022

Heerlijk gegeten!

Demi Leihitu
9 March 2022

Heerlijke poke bowl alleen waren de gember, wasabi en sojasaus niet bij de bestelling gedaan! Verder top!!

Wendy
6 March 2022

In 1 woord: fantastisch!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
5 March 2022

Heerlijke pokebowl. Er was er één vergeten mee te geven. Als compensatie kregen we heerlijke garnalen erbij. Service 👍

Michel
5 March 2022

Sushi is super vers en lekker. Tot nu toe 1 van de betere die ik heb gehad.

Odylle graafland
4 March 2022

Erg vers

EdwinR
3 March 2022

Ook deze keer weer op tijd en met maaltijd van goede constante kwaliteit. Bedankt!

Leonie
3 March 2022

Goed, Lekker, vers. Wel redelijk aan de prijs

Paul Schoneveld
1 March 2022
Jeroen
28 February 2022

Beste Sushi! Weer heerlijk gegeten.

ten Dam
27 February 2022

De snack mix had iets warmer mogen zijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Valerie
26 February 2022

Ontzettend lekkere sushi.

Maxime van Iterson
25 February 2022

De sushi was ergens verderop bezorgd bij buren. Die dacht dat 1 van de kinderen besteld had en had het aangenomen. Even later bracht ze het bij ons. En kon ik eindelijk eten. Erg slordig. Was toch een ander huisnummer

Joey de Bruin
24 February 2022
Debora
23 February 2022

Ontzettend lekker en vers!

Sandra
22 February 2022

Prima bezorging, lekker eten en leuke actie :)

Arjan
22 February 2022

Deze keer een vegabox besteld en weer stelt Kai ons niet teleur. Geweldige sushi, volle smaak, verse producten. Waarom ooit nog ergens anders bestellen als de kwaliteit bij Kai 10x beter is dan bij al die ketens voor nog minder geld ook!

Cornet
21 February 2022
Anoniem
21 February 2022

De sushi is echt heerlijk. De organisatie/planning verdient echt meer aandacht, een half uur moeten wachten bij het ophalen van de bes

Willem
20 February 2022

Eten is top ..bezorging kan beter ..45min te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk
20 February 2022

Was weer ontzettend lekker!

Elstgeest
17 February 2022
Reinier
17 February 2022

Superlekker!

Bas
17 February 2022

Top werk, erg lekker!

Liz
16 February 2022
Linda Bovenlander
16 February 2022

Ik had besteld om tussen 18:15/18:30 te eten, pcies op tijd geweldig. De gefrituurde garnalen waren bijna koud maar de rest was echt weer heerlijk. vandaag krijgen jullie een dikke 8.5!!!!

Marlies
15 February 2022
Denise
15 February 2022
Jornt Kramers
14 February 2022

Was zoals altijd erg vers en mega lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
14 February 2022

Zoals we intussen gewend zijn, ontzettend lekkere sushi. Kai belde even om te laten weten dat het een kwartiertje laten zou kunnen worden en of dat een probleem was. Kijk DAT is service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L.J.W.E. Brand
13 February 2022

De kwaliteit is prima. De bezorging liep wat vertraging op, mogelijk a.g.v. een onderbezetting bij het personeel?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
13 February 2022
Bianca
13 February 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushi!

De Groot
10 February 2022

Sushi was lekker..... Iets later dan gekozen bezorgtijd

Amy
10 February 2022

Weer heerlijke sushi gegeten. Goede kwaliteit en super vers.

Fleur
9 February 2022

Heerlijke verse poke bowls en sushi. Vriendelijke en snelle bezorging.

Sandra
9 February 2022

Goede hoeveelheid, goede hoeveelheid vis, snel klaar

Elstgeest
9 February 2022
Yolanda
9 February 2022
Priscilla
8 February 2022

Net als altijd , toppie !

Dorus
7 February 2022

Beste Sushi in leiderdorp Leiden en omgeving!!!!!!!

Alrac
5 February 2022

Erg lekker.

RB
4 February 2022
NK
3 February 2022

Niets veranderen en kwaliteit houden voor vele jaren

Mandy de Boer
29 January 2022

50 min te laat bezorgd. En daardoor ons warme eten koud! De sushi was wel lekker

An
29 January 2022

Heerlijk gegeten. Met zorg gemaakt en leuk gepresenteerd. Goede temperatuur ook! Puntje van aandacht was dat ik al om 15.30 uur had besteld en de bestelling later bezorgd werd dan ik had gevraagd. Maar alsnog heerlijk gegeten!

Robert
28 January 2022

Voor de tweede keer een box besteld en wederom heerlijk!

Brigitte
28 January 2022

De superverse & crispy sushi van KAI zijn een aanrader. Keurige bezorging. Ik ben fan!

Kim
27 January 2022

Sushi was echt uitmuntend! Wat heerlijk. Niet te strak gerold en vers! Bezorging anderhalf uur op een woensdag vind ik wel echt lang. Zeker omdat je daarvan geen indicatie hebt.

Julia den Heijer
25 January 2022

Heerlijke sushi, voor de derde keer besteld. Wat zijn die specialrolls toch lekker!

Simone
25 January 2022

Helemaal top. Lekker vers.

Jan
24 January 2022

Zoals we onderhand gewend zijn, fantastisch lekkere sushi en ook de poke bowls vielen in de smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ji
24 January 2022

Eigelijk de hoop op kwalitatieve sushi in Leiden/Leiderdorp opgegeven. Kai sushi geprobeerd en boven verwachting lekker. Keep up the good work!!

Sandra
24 January 2022

Al heel wat sushi gegeten en dit is echt heel lekker. Wij komen zeker terug!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J van Dijk
23 January 2022

Erg lekker rollen zacht van structuur en stevige rollen

Esther
23 January 2022
vd Burg
23 January 2022

Het was weer heerlijk

Steven
22 January 2022
Nicole
22 January 2022

Heerlijke vers bereide sushi. Een culinaire aanwinst voor Leiderdorp.

Jack de Graaf
22 January 2022

T was weer heeeerlijk....👍👍👍

Martin
21 January 2022

Mooi, lekker, vers en niet te duur

Merel
19 January 2022

Zalige sushi!

Marie
18 January 2022

De poké bowl was weer geweldig !

Linda Bovenlander
16 January 2022

Geweldig weer. Lekker optijd. En de sushi alsof er een engeltje over m'n tong.... Bezorgster erg vriendelijk. En nog erg bedankt voor de korting. Tot volgende keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Baart
16 January 2022
Ahmet
16 January 2022

Erg lekkere sushi; vooral de Phoenix rol is wat ons betreft een aanrader!

Ringenier
16 January 2022

Eten kan niet beter, bezorging 1 uur en 15 minuten is wel erg lang

Inge maessen
15 January 2022
KWL
14 January 2022

Echt de #1 sushi van leiderdorp! Voor deze kwaliteit kunnen ze gemakkelijk het dubbele vragen 😋

Badia
13 January 2022

Super Lekker!

Mieke
13 January 2022

Lekkere sushi! Proefde alsof het net vers gemaakt was en goed op smaak. Aanrader!

Rudy
9 January 2022

Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar was het wachten zeker waard

Reaction from KAI Sushi

Hi Rudy, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

CA
9 January 2022

Heerlijk!

John Cornelisse
8 January 2022

Zo lekkere sushi. Heel vers en zo lekker. Ik bestel nergens anders meer

Reaction from KAI Sushi

Hi John, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Kelly
8 January 2022

Mega lekkere sushi. Smaakte super lekker en vers. Alles was lekker en de bezorging binnen een uur, zelfs op zaterdag. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Reaction from KAI Sushi

Hi Kelly, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Martine
8 January 2022

Heerlijk gegeten! Gaan we zeker nog eens doen.

Reaction from KAI Sushi

Hi Martine, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Linda Bovenlander
8 January 2022

Ik heb op vrijdag 7 jan.2022 om 08:48 een bestelling geplaatst om tussen 1815/18:30uur te laten bezorgen. omdat je ermee adverteert dat je op tijd moet bestellen om de versheid te behouden. Maar ik heb toch moeten bellen... en een momentje moest wachtten. dat momentje duurde en duurde dus opgehangen en opnieuw gebeld! excuus! eten zou er binnen 5 minuten zijn was klaar werd er gezegd. Na ruim 20 minuten werd de sushi dan eindelijk gebracht.... (terwijl restaurant op 5 minuten afstand van mijn flat is) alleen een sorry voor late brengen en eet smakelijk. Mijn partner besteld regelmatig bij jullie, heeft dit nog nooit gehad. Ik ben er niet tevreden mee!

Reaction from KAI Sushi

Beste Linda, dank voor uw beoordeling. Het was gisteren onverwachts erg druk. Hoewel de wachttijden op vrijdag, zaterdag en zondag wat langer zijn is het zeker niet de bedoeling dat u zo lang moest wachten op uw bestelling. Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij nemen zsm contact met u op. Met vriendelijke groet, Team KAI sushi

Willem
8 January 2022
Janny
7 January 2022

Heerlijke sushi

Reaction from KAI Sushi

Hi Janny, bedankt voor uw beoordeling. :) Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Rob
7 January 2022
Elstgeest
5 January 2022

Aardige bezorger. Heerlijk gegeten. Echt top!

Martin
4 January 2022

Mooi opgemaakt en sushi is goed op smaak. 👍

Reaction from KAI Sushi

Hi Martin, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

Wendy
2 January 2021
Amy
2 January 2021

Echt hele goeie sushi! Wij hebben al bij meerdere restaurants besteld maar nog niet eerder deze goede kwaliteit en smaak gehad. Dikke aanrader!

Reaction from KAI Sushi

Hi Amy, bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Hier doen we het voor :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team KAI Sushi

P Hogenbirk
2 January 2021
Willem
1 January 2021

Kwaliteit sushi goed. Bezorging ruim 40 minuten te laat

Jan
1 January 2021

18:00 ophalen, bestelling was bijna klaar, 18:10 weer buiten met heerlijke verse Sushi. Probeer de klant ervaring op hoog nivo te houden in 2022.

Brussee
1 January 2021

Heerlijk gegeten!

Tineke Keereweer
31 December 2021

Heerlijke sushi

Bart vd Hoek
31 December 2021

Top!

Bob
31 December 2021

Top smaak en genoeg variatie. Pokebowl en sushi besteld ;Aanrader!

Astrid Jansen
29 December 2021
Willem de Haas
27 December 2021

goede verse sushi, blijf dit niveau aanhouden, dan is het een blijvertje.

SH
26 December 2021
Riny
25 December 2021

Super lekkere en verse sushi. Keurig bezorgd. En voor de kerst nog een extra attentie erbij. Heel erg bedankt. We hebben ervan genoten

Piet van Gelderen
25 December 2021

Uw dienstverlening en een geweldige kwaliteit van de sushi’s kunnen niet beter! We hebben er weer van genoten. Ik heb uw bedrijf al bij veel mensen aanbevolen

Youssef
23 December 2021

Was hartstikke lekker en nog snel ook!

Rosanne Huizer
22 December 2021

Wat een verrassing!! Echt ontzettend lekker gegeten!! Goede kwaliteit, en alles heerlijk vers! Wat een aanwinst voor het dorp! Wij komen zeker veel vaker terug!!

Clemens
22 December 2021

Was heerlijk, voor herharling vatbaar!

Linda
21 December 2021

Heerlijke sushi!

⚠️ Migratie bestelsite ⚠️
21 December 2021

Alle beoordelingen hieronder zijn geplaatst op ons oude bestelsite https://kaisushi.cashdesk.nl en zijn hierheen overgezet met datum 1 december. Met ons nieuwe systeem hopen wij u nog betere service te kunnen bieden! Team KAI Sushi

Reaction from KAI Sushi

Jan
1 December 2021

We hebben hier nu al zo'n 5 of 6x besteld en de sushi blijft fantastisch lekker. Wij smullen iedere x weer. Er was een probleempje met de spaarkaart en ik werd direct terug gebeld en de zaak werd direct rechtgezet en meer. Top hoor!!!

Sebastian
1 December 2021

Héérlijke sushi

Richard
1 December 2021
Belina
1 December 2021
J.E.
1 December 2021
Brigitte
1 December 2021
Susan
1 December 2021
Willem-Peter
1 December 2021
Emile
1 December 2021
Jonno
1 December 2021
Ruud
1 December 2021
Anneke
1 December 2021

Precies op tijd bezorgd en echt super lekker!!

Jan
1 December 2021

De sushi is echt geweldig lekker. 1 verbeterpuntje: de sushi zit soms zo strak tegen elkaar dat er vaak 1 uit elkaar valt bij het pakken. Ik kom ZEKER weer terug om te bestellen.

Samantha
1 December 2021
Eva
1 December 2021

Kai Sushi levert echt top kwaliteit! Wij bestelden onze sushi eerst elders, maar sinds we Kai Sushi hebben geprobeerd is dat onze vaste plek geworden. Kai maakt sushi van super kwaliteit en heerlijk vers, maar ook is de opmaak heel mooi en is alles strak en goed verpakt. Hierdoor genieten wij enorm! Wij zijn heel erg tevreden! 😃👍

Angelique
1 December 2021

Heerlijke sushi en ook de poke bowls waren lekker. Goed en netjes verzorgd.

Sandra
1 December 2021
Miriam
1 December 2021
Wendy
1 December 2021

Sushi was heerlijk. Bezorging niet goed gegaan, op verkeerde adres bezorgd.

Astrid
1 December 2021
B
1 December 2021

Ik vond de soya saus wat karig graag extra flesje erbij

DENNIS
1 December 2021

Supppppppppppperrrrrrrrr

Liesbeth
1 December 2021
Monika
1 December 2021

De lekkerste sushi van Leiderdorp! We bestellen hier regelmatig en altijd tevreden.

Susanne
1 December 2021

De sushi was heerlijk vers en de hapjes warm bij het bezorgen, top!

Julia
1 December 2021

Heerlijke sushi en top service !!

Dirk
1 December 2021

Was echt heel erg lekker! Gaan we vaker doen!

A.H.
1 December 2021
Belinda
1 December 2021

Super lekkere sushi en poke bowls! Het eten is altijd vers en erg mooi opgemaakt. Echt een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Bij mij staat hij met stip op nummer 1!

Don
1 December 2021
Jacqueline
1 December 2021

Lekkere sushi en prima service! Voor herhaling vatbaar

Ellen
1 December 2021

Heerlijk!! 🤩

Piet
1 December 2021

Zoals altijd weer een prima kwaliteit sushi gegeten. Super vers en Mooi opgemaakt op schaal. Tijdige en correcte bezorging

Mariam
1 December 2021

Het eten is altijd geordend en netjes verpakt. De sushi is hier super delicious en wordt altijd snel bezorgd door hele vriendelijke, aardige mensen.

J.
1 December 2021

Erg vers en lekker!